اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  اقتصاد بین الملل

پیش بینی ضرر 260 میلیارد دلاری اقتصاد آلمان از بحران اوکراین

مطالعات موسسه تحقیقات اشتغال آلمان نشان می‌دهد که این کشور به خاطر بحران اوکراین و افزایش قیمت حامل‌های انرژی تا سال 2030، 260 میلیارد دلار ضرر خواهد کرد.

پیش بینی ضرر 260 میلیارد دلاری اقتصاد آلمان از بحران اوکراین

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، مطالعات موسسه تحقیقات اشتغال آلمان گزارش داد که اقتصاد این کشور تا سال 2030 به خاطر بحران پیش آمده در اوکراین و افزایش قیمت حامل‌های انرژی و تبعات آن بر بازار اشتغال 260 میلیارد دلار ضرر خواهد کرد.

این موسسه گزارش داده در مقایسه با انتظار‌های گذشته برای داشتن یک اروپای آرام و در صلح، اقتصاد آلمان برای سال آینده در سایه درگیری نظامی در اوکراین 1.7 درصد رشد کمتری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به ثبت خواهد رساند و 240 هزار فرصت شغلی کمتر ایجاد خواهد کرد.

پیش‌بینی می‌شود اوضاع اشتغال در آلمان تا سال 2026 به همین شکل بماند.

یکی از بزرگ‌ترین بازندگان در اقتصاد آلمان در شرایط موجود حوزه هتلداری این کشور است که تا پیش از این هم به خاطر بحران کرونا به شدت آسیب دیده بود. حوزه‌های اقتصادی حساس به قیمت انرژی نظیر صنعت شیمایی و تولید فلزات نیز تحت تأثیر اوضاع پیش آمده قرار خواهند گرفت.

موسسه تحقیقات اشتغال آلمان در گزارش خود آورده؛ اگر قیمت سوخت که تا همین حالا 160 درصد افزایش یافته، دو برابر شود، رشد اقتصادی آلمان در سال 2023 در مقایسه با شرایط بدون درگیری نظامی در اوکراین 4 درصد پایین‌تر خواهد بود.

بر اساس این مفروضات 660 هزار فرصت شغلی کمتر نیز تا سال 2026 ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول