اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

ورزشی  /  فوتبال جهان

توییتر جایی برای توهین به رونالدو شد / آمار عجیب از نفرت‌پراکنی در فضای مجازی

گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهد طی 5 ماه، رونالدو تنها در توییتر بیش از 12 هزار بار مورد اهانت قرار گرفت.

توییتر جایی برای توهین به رونالدو شد / آمار عجیب از نفرت‌پراکنی در فضای مجازی

به گزارش خبرگزاری فارس، آلان تِرنینگ در موسسه مطالعاتی آفکام گزارشی منتشر کرد که براساس آن نشان می‌دهد، رونالدو بیشتر از هر کسی در لیگ برتر انگلیس در توییتر مورد اهانت قرار گرفته است.

مطالعات نشان می‌دهد که در نیمه اول فصل گذشته، رونالدو بیش از 12520 توییت توهین آمیز دریافت کرد و مگوایر توسط 8954 توییت مورد اهانت قرار گرفت. مارکوش رشفورد که بارها مورد اهانت‌های نژادپرستی در انگلیس قرار گرفته با 6400 توییت در رده سوم این لیست قرار گرفت.

نکته جالب توجه این است که 8 بازی از 10 بازیکن اول این لیست فصل گذشته برای منچستریونایتد بازی کردند. تیمی که فصل گذشته نمایش خوبی نداشت، به شدت مورد هجمه ، توهین و نفرت کاربران در فضای مجازی قرار گرفت.

رونالدو، مگوایر، رشفورد، برونو فرناندز، فرد، جسی لینگارد، پل پوگبا و دیوید دخیا به ترتیب مورد اهانت کاربران در توییتر قرار گرفتند.

هری کین، ستاره تاتنهام که فرد آرامی در لیگ برتر محسوب می‌شود با 2127 توییت اهانت آمیز در رده پنجم قرار گرفت و جک گریلیش که گران ترین بازیکن تاریخ بریتانیا نام گرفت، 1538 بار مورد توهین و تعرض در توییتر قرار گرفت.

کوین باخورست، مدیر مجموعه آفکام در خصوص این آمار گفت: این اطلاعات قسمت سیاه و تاریک این بازی زیبا است. توهین، تعرض و سوءاستفاده در فضای مجازی به هیچ وجه قابل پذیرش نیست. چه در جامعه ورزش و چه کل اجتماع و مقابله با آن به یک تلاش تیمی نیاز دارد.

اطلاعات نشان می‌دهد که از 2.3 میلیون توییت نزدیک به 60 هزارتا آن توهین آمیز شناخته شده است.

پس از یورو 2020، بازیکنان سیاه پوست تیم ملی انگلیس که پنالتی را مقابل ایتالیا از دست دادند به شدت مورد هجمه، اهانت، توهین و نفرت کاربران قرار گرفتند که با واکنش اتحادیه فوتبال انگلیس مواجه شد.

بازیکنان سیاه پوستی مثل ساکا، سانچو، رشفورد، استرلینگ و زاها همواره در لیگ برتر انگلیس مورد اهانت‌های شدید نژادپرستی قرار گرفتند که این موضوع در فضای مجازی نیز به اوج می‌رسد.

پلیس کشور انگلیس و مخالفان توهین در فضای مجازی این ایده را دارند که هویت کاربران در این پلتفرم‌ها مشخص شود تا راحت بتوان آن را مدیریت کرد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول