اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سیاسی  /  مجلس

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: نگاه مثبتی به سفر‌ «جوزپ بورل» نداریم

ابراهیم رضایی گفت: ما نگاه مثبتی به سفر آقای بورل و افرادی مانند انریکه مورا و گروسی نداریم چرا که حضور این افراد را جزئی از بازی آمریکایی‌ها در مذاکرات هسته‌ای می‌دانیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: نگاه مثبتی به سفر‌ «جوزپ بورل» نداریم

ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به سفر مسئول سیاست خارجی اروپا به ایران، اظهار داشت: سفر آقای بورل به ایران همزمان با دو موضوع است. اول موضوع بحران انرژی برای غربی هاست. غربی ها خصوصاً آمریکا به دنبال این هستند که با ورود ایران به توافق و وارد کردن نفت ایران به سبد انرژی دنیا به نوعی فشار بر روی خودشان را بکاهند.

وی افزود: موضوع دوم اینکه، این سفر قبل از سفر آقای بایدن به منطقه است و آمریکایی‌ها با اعزام بورل به دنبال این هستند که از توافق با ایران به عنوان برگ برنده در سفر آقای بایدن به منطقه استفاده کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ما نگاه مثبتی به سفر آقای بورل و  افرادی مانند انریکه مورا و گروسی نداریم  چرا که این افراد را برخی از بازی آمریکایی‌ها در مذاکرات هسته‌ای می دانیم.

رضایی تصریح کرد: آقای بورل قبل از ورود به مذاکرات فعلی و میانجی گری باید به این موضوع پاسخ دهد که چرا آنها همیشه به عنوان بخشی از پازل فشار آمریکایی‌ها در مذاکرات بوده اند و دقیقاً بعد از سفر انریکه مورا به جمهوری اسلامی ایران با ادعای میانجیگری آنها بلافاصله اقدام به تحرکات در شورای حکام آژانس انرژی اتمی و صدور قطعنامه علیه ایران کردند.

وی ادامه داد: آقای گروسی، جوزپ بورل، انریکه مورا و سایر دیپلمات هایی که آمده اند و خواهند آمد باید بدانند که دوره آمد و شدهای بی‌حاصل گذشته است و اگر بخواهند صرفاً با رفت و آمد خود بازی سیاسی انجام دهند ما این سفرها را در حد یک سفر توریستی میدانیم. البته نباید کاری بکنند که در حد این سفرهای توریستی هم تجدید نظر کنیم.

رضایی تاکید کرد: قبلا هم گفته ایم راهبرد ما در مذاکرات هسته‌ای کاملاً مشخص است و آن هم سه موضوع  یعنی برداشتن تحریم‌ها به صورت موثر، دادن تضمین اعتباری و تعبیه پروسه راستی‌آزمایی معتبر و کارشناسی شده است.

وی بیان داشت: این موضوع به صورت قطعی و راهبردی و نه تاکتیکی و قابل تغییر است لذا غربی ها باید بگویند که برای مذاکرات چه رویکرد سازنده و کارشناسی شده ای دارند. آیا می‌خواهند مذاکرات به سرانجام برسد یا صرفاً در حال یک بازی سیاسی هستند؟

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: هر چند ما به مذاکرات ادامه میدهیم ولی غربی ها باید بدانند که جمهوری اسلامی با تنوع در سبد سیاست خارجی خود از دوره انفعال و نگاه مطلق به غرب گذشته است. بر این اساس  مذاکرات هسته ای بخشی از سیاست خارجی ماست نه همه آن. به همین خاطر جمهوری اسلامی کاملا منطقی به مذاکرات نگاه می‌کند و اگر ببیند که آنچه در مذاکرات برای او انتفاع اقتصادی دارد را می پذیرد و لا غیر.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول