«بَره كِشی » در بهارِ مازندران
دامداران مناطق ييلاقی و كوهستانی پس از گذراندن فصل سرما و رسيدن بهار دام های خود را به اطراف روستاي محل سكونت خود برده و پيش از ورود به مراتع تابستانه دام خود را چرانده و شير آن را میدوشند كه به آن «بره كِشی» میگويند. دامداران از شير گوسفندان «پنير بهاره» تهیه میكنند و قسمتی از در آمدشان با فروش اين پنيرها بهدست میآيد. با رسيدن فصل گرما دامداران برای مدت سه ماه دامشان را درمراتع ييلاقی برده و از شير آن كره میكنند.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.