اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  تعاون و اشتغال

رشد 300 درصدی مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی‌ برای ارتقاء مهارت کارگران

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در سال گذشته ۱۵۰۰ مرکز جوار و بین کارگاهی برای ارتقاء مهارت کارگران و شاغلان بنگاه‌های اقتصادی راه اندازی شده است.

رشد 300 درصدی مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی‌ برای ارتقاء مهارت کارگران

غلامحسین حسینی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، تربیت نیروی کار متخصص، ماهر و نیمه ماهر‌ را از رسالت‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و افزود: طی آموزش‌های مداوم و مستمر تربیت نیروی انسانی و کارگر ماهر مقدور خواهد بود.

وی تصریح کرد: صنایع و بنگاه‌های اقتصادی می‌توانند با تکیه بر مهارت سرمایه‌های انسانی ارتقا کیفیت محصولات و خدمات خود را محقق کنند، بهره‌وری را افزایش داده و موجب کاهش هدر رفت توان و منابع در اختیار خود شوند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بهره‌گیری از کارگر ماهر را موجب افزایش درآمدهای هر واحد صنفی دانست و افزود: سازمان فنی و حرفه‌ای می‌تواند مهارت‌های کارگران را با آموزش ارتقاء دهد و هر فرد با حرفه‌آموزی می‌تواند به نیازهای بازار کار پاسخ بهتری دهد.

حسینی‌نیا با اشاره به اهمیت نیروی انسانی دارای صلاحیت حرفه‌ای و شایستگی‌های شغلی، بیان کرد: لازم است مهارت‌های مورد نیاز مشاغل آینده را به جامعه ارائه شود و ضرورتی انکار ناپذیر است. سرمایه انسانی در جوامع توسعه یافته و در حال توسعه یکی از مهم‌ترین عناصر موثر در بهبود، بهره‌وری و ارتقاء کیفیت تولید محصول است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: ارتقاء مهارت منابع انسانی و کارگران در سطوح مختلف یکی از مهمترین فاکتورهای تأثیرگذار در ایجاد ارزش افزوده و ارتقاء کیفیت محصولات است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تصریح کرد: مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای دولتی و موسسات کارآموزی آزاد، با هدف تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر، آموزش‌های متناسب با نیاز بازار کار، اهدافی چون کاهش هزینه‌های جانبی تولید، استفاده بهینه از امکانات آموزشی جهت شاغلین و صیانت از نیروی کار را بر اساس استانداردهای بین‌المللی را محقق می‌کنند.

وی با تأکید بر تغییر فرهنگ پشت میزنشینی به فرهنگ کارآمدی و کارآفرینی و همچنین ضرورت ارتقاء مهارت با توجه به متحول شدن مشاغل، گفت: ماده ۱۱۰ قانون کار جمهوری اسلامی ایران، تصویب نامه هیئت وزیران به شماره ۵۲۱۶۲/ت۵۱۱ه مورخ ۱۲/۱۱/۱۳۷۱ و بند ۹ ماده ۲ و ردیف ج بند ۳ ماده ۵ قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی به شماره 78956/28 مورخ 19/9/1396 و غیره از دست قوانینی است که نحوه تعامل بنگاه‌های اقتصادی در ارتقاء مهارت کارگران در حین کار را با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای مشخص می‌کند.

به گفته حسینی‌نیا در توسعه مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی برای ارتقاء مهارت کارگران و شاغلان بنگاه‌های اقتصادی در سال گذشته با ۳۰۰ درصد رشد، ۱۵۰۰ مرکز جوار و بین کارگاهی راه اندازی شده است و توسعه مراکز مذکور تأثیر ملموسی بر ارتقاء توان فنی و اشتغال پذیری در حوزه صنعت خواهد داشت.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول