اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  سلامت

زنان باردار این غذاها را مصرف نکنند!

متخصص طب سنتی گفت:‌ زنان باردار باید از مصرف غذاهای مانده به ویژه غذایی گوشتی، سوسیس، کالباس، ژامبون و سایر کنسروها و ماهی مانده خودداری کنند.

زنان باردار این غذاها را مصرف نکنند!

علیرضا یارقلی،متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درباره «ممنوعیت‌های غذایی در دوران بارداری»، اظهار داشت: از جمله پرهیزات غذایی و گیاهی برای زنان باردار می‌توان به عدم مصرف زرشک، بابونه، کدو، جعفری، نعناع کوهی، زعفران، زیره، سیاهدانه و کرفس اشاره کرد.

وی افزود: مصرف تمامی موارد ذکر شده اگر به صورت غذایی و در دفعات کم باشد معمولاً عارضه‌ای در پی ندارد اما باید بدانیم مصرف دارویی مواد ذکر شده ممکن است با عارضه‌های جدی همراه باشد؛ بنابراین توصیه می‌شود قبل از استفاده با پزشک مشورت شود.

یارقلی گفت: توصیه می‌شود تا وقتی فرد مطمئن نشده که گیاهی برایش مناسب است؛ یعنی با نظر پزشک متخصص نسبت به مصرف آن محتاط باشد؛ چراکه ممکن است فرد و جنین آن را با خطرات جدی و جبران‌ناپذیر مواجه کند.

این متخصص طب سنتی با اشاره به مواد غذایی که باید در دوران بارداری توسط بانوان مصرف نشود، خاطرنشان کرد: غذاهای مانده به ویژه غذایی گوشتی از بدترین سموم هستند. همچنین مصرف سوسیس، کالباس، ژامبون، ساردین و سایر کنسروها و ماهی مانده نیز باید مورد استفاده قرار نگیرد.

وی ابراز داشت: به طور کلی افراط در همه خوراکی‌ها برای زنان باردار ممنوع است و نباید هیچ ماده غذایی را خارج از اندازه مصرف کنند؛در نتیجه بهترین روش، روش تغذیه تنوع در غذاها و مصرف کم آنها است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول