دکتر کیومرث رحیمی در گفتوگو با خبرنگار فارس در این خصوص، اظهار داشت:طی بازرسیهای نوروزی که از روز ۲۶ اسفند ماه آغاز شد یک کارگاه غیرمجاز تولید پیتزای نیمه آماده توسط بازرسان معاونت کشف شد.
وی افزود: این کارگاه در یک مکان غیر بهداشتی اقدام به آماده سازی خمیر و مواد پیتزا با مواد تاریخ انقضای مخدوش شده مینمودند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: پس ازپیگیریهای لازم، بازرسان به سر منشا آن یعنی یک انبار فرآوردههای گوشتی غیر مجاز در یک آپارتمان مسکونی رسیدند که در همان مکان اقدام به عرضه انواع سوسیس و کالباس تاریخ گذشته به صورت عمده میکرد.
رحیمی بیان داشت: در این بازرسی حدود یک هزار کیلوگرم سوسیس و کالباس، حدود ۳۳۰ کیلوگرم سس کچاپ و بیش از ۵۰۰ کیلوگرم سس مایونز تاریخ گذشته از این مکان کشف و توقیف شد.
وی خاطر نشان کرد: بازرسیها در ایام نوروز تا پایان تعطیلات ادامه دارد و به طور معمول سالنهای زیبایی بانوان، فروشگاههای لوازم آرایشی و بهداشتی، عطاریها و غیره مورد پایش قرار میگیرند، اما اگر موردی هم به صورت گزارش و یا شکایت دریافت شود سریعا به آن رسیدگی خواهد شد.
انتهای پیام/ح