اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کهگیلویه و بویراحمد

روایتی از شور معنوی دانشجویان کهگیلویه و بویراحمدی در اردوی راهیان نور/ترجمه‌ای متفاوت از ایثار و شهادت در دهلاویه و طلائیه

دانشجویان کهگیلویه و بویراحمدی حاضر در کاروان راهیان نور و حضور در مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس ترجمه واقعی ایثار و شهادت را در دهلاویه و طلائیه می‌آموزند.

روایتی از شور معنوی دانشجویان کهگیلویه و بویراحمدی در اردوی راهیان نور/ترجمه‌ای متفاوت از ایثار و شهادت در دهلاویه و طلائیه

خبرگزاری فارس یاسوج-ترنم بهنیا- بعد از گذشت 2 سال سخت از هجمه ویروس کرونا شاهد برگزاری اردوهای راهیان نور دانشجویی هستیم حرکتی بزرگ در راستای بصیرت‌افزایی که جوانان را با فرهنگ عاشورایی شهادت و همچنین جهاد در راه خدا بیشتر و بهتر آشنا می‌کند.

جوانانی که جنگ را به چشم ندیدند اما با حضور در مناطق عملیاتی و با برگزاری برنامه‌های معنوی به خوبی با واژه دفاع مقدس و ایثار و مجاهدت جوانان آن دوران آشنا می‌شوند.

اما در سفر اخیر به سرزمین‌های نور و معنویت که به عنوان خبرنگار همراه دانشجویان بسیجی بودم وقتی وارد حسینیه ثارالله شدم حال و هوا به گونه ای بود که می‌توانستم آن شور و شوق را با عمق جان مشاهده کنم.

می‌توان این شور را به آن روزهای جنگ تشبیه کرده که انگیزه برای رفتن به جبهه بسیار بود، آن روز شوق و انگیزه را در نگاه و حرکات دانشجویان یاسوجی به وضوح دیدم کمی آن طرف تر کنار محراب با دانشجویی روبرو شدم که می‌گفت اردوی راهیان نور فرصت خوب خودسازی است برای سومین بار است که به این اردوی معنوی می آیم که فرصت خوبی برای ‏انس با شهداست .

این دانشجویی علوم سیاسی می‌گوید: شهدا و رزمندگان ما برای حفظ ناموس و سرزمین خود جان را نثار کردند اگر امروز به وصیت آن ها عمل نکنیم خونشان را پایمال کرده‌ایم.

یکی از این دانشجویان می‌گوید: برای بار اول است است که به این سفر می‌آیم به نظر من با وجود جنگ فرهنگی از سوی کشورهای غربی این اردوها بسیار تاثیرگذار هستند و می‌توانند اهداف و توطئه‌های دشمنان را خنثی کنند.

زهره صالحی معتقد است که با رفتار و عملکرد و درس خواندن می‌توانیم به خواسته‌های شهدا جامه عمل بپوشانیم.

به گزارش فارس؛ صبح روز شنبه هفدهم اسفندماه دانشجویان از حسینیه ثارالله به گلزار شهدای استان رفتند تا با زیارت شهدای استان راهی این  سفر  فرهنگی شوند دانشجویان یکی یکی سوار اتوبوس شدند در طول راه راویان برای دانشجویان از هشت سال دفاع مقدس می‌گفتند روایات داستان‌ها و جنایات بعثی ها و شجاعت فرماندهان ایرانی برای دانشجویان صحبت می‌کردند.

دانشجویانی که با همه وجود گوش می‌دادند و کنجکاو بودند راویان از شهدای تازه تفحص شده می‌گفتند و دردهایی که خانواده‌های آن‌ها در بی‌خبری از فرزندان خود تحمل کردند.

**برنامه ها و مناطق تعیین شده بسیار متنوع بودند برای نمونه می‌توان گفت رزمایش جنگ و سرودهای حماسی و بازدید از مناطق جنگی برای دانشجویان بسیار جالب و تأثیرگذار بود.

 در همین خصوص سید مسعود پرهیزگار مسئول بسیج دانشجویی استان در گفت‌وگو با فارس چنین گفت که بدون تردید حضور و حتی نفس کشیدن در سرزمینی که شهدا در آن نفس کشیده اند گرانبها و مفید و منشا تحول است. 

وی افزود: حضور جوانان و دانشجویان در مناطق هشت سال دفاع مقدس می تواند اثرات بسیار خوبی در حوزه فرهنگی برای نسل کنونی جوان داشته باشد.

دهلاویه یادی از  سردار جنگ‌های نامنظم

دهلاویه یادمان سردار جنگ‌های نامنظم و مجاهدی خستگی‌ناپذیر و نستوه است که در روزهای ابتدایی جنگ به ساماندهی نیروهای مردمی و آموزش ندیده پرداخت و سنگ بنای تعلیم نظامی برای این نیروها را رقم زد. 

پس از دهلاویه به سمت هویزه و سپس طلائیه حرکت کردیم راویان از شهدای این منطقه جنگی از رشادت هایشان از بزرگی و منش آنان می‌گفتند.

بعد از طلائیه به سمت شلمچه رفتیم، در طول راه راویان از خاطرات خود با فرماندهان جنگ و هم رزم‌های آن زمان می‌گفتند رفتارشان با دانشجویان صمیمی و گرم بود و همین سبب شد که سوال‌های دانشجویان زیاد و زیادتر می‌شد.

این روایت ادامه دارد........

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول