اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  چهارمحال و بختیاری

گندم‌ را هدر ندهیم/ لزوم استفاده از جایگزین‌ برای سبزه عید

مدیر زراعت جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه گندم یک محصول استراتژیک است و با توجه به شرایط آبی استان به سختی کشت می‌شود، گفت: مردم برای سبزه عید از هسته مرکبات و جایگزین‌های دیگر استفاده کنند.

گندم‌ را هدر ندهیم/ لزوم استفاده از جایگزین‌ برای سبزه عید

محسن مهدوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد در خصوص اهمیت گندم و هدر دادن این محصول در شب عید گفت: گندم یک محصول استراتژیک است و با توجه به شرایط آبی استان به سختی کشت می‌شود و برای هر یک کیلوگرم از این محصول آب و خاک بسیاری استفاده می‌شود.

مدیر زراعت جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: برخی رسم و رسومات مانند کاشت سبزه عید سبب می‌شود برخی از محصولات مانند گندم و عدس و ... در این ایام هدر رود و این در حالیست که می‌توان جایگزین‌هایی برای آن تعریف کرد.

وی ادامه داد: پیشنهاد می‌شود مردم مراعات این ایام و شرایط آبی را کنند و اگر در گذشته یک یا دو کیلو گندم برای سبز استفاده می‌کردند امسال به تعداد ظروف کمتر و مثلاً نیم کیلوگرم گندم بسنده کنند.

مهدوی بیان کرد: همچنین پیشنهاد می‌شود روش هسته‌کاری و درخت‌کاری بیشتر مورد استقبال قرار گیرد و هسته نارنج و پرتقال به جای گندم کشت شود.

استفاده از سبزه‌ عید برای ساخت کود

مدیر زراعت جهادکشاورزی استان بیان داشت: سبزه‌هایی که کاشت می‌شود در خیابان و رودخانه رها نشود و به محل‌هایی که شهرداری تعیین می‌کند منتقل شوند تا برای ساخت کود کمپوست مورد استفاده قرار گیرد و مجدد به طبیعت بازگردانده شود.

انتهای پیام/68036

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول