محسن مهدوی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد در خصوص اهمیت گندم و هدر دادن این محصول در شب عید گفت: گندم یک محصول استراتژیک است و با توجه به شرایط آبی استان به سختی کشت میشود و برای هر یک کیلوگرم از این محصول آب و خاک بسیاری استفاده میشود.
مدیر زراعت جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: برخی رسم و رسومات مانند کاشت سبزه عید سبب میشود برخی از محصولات مانند گندم و عدس و ... در این ایام هدر رود و این در حالیست که میتوان جایگزینهایی برای آن تعریف کرد.
وی ادامه داد: پیشنهاد میشود مردم مراعات این ایام و شرایط آبی را کنند و اگر در گذشته یک یا دو کیلو گندم برای سبز استفاده میکردند امسال به تعداد ظروف کمتر و مثلاً نیم کیلوگرم گندم بسنده کنند.
مهدوی بیان کرد: همچنین پیشنهاد میشود روش هستهکاری و درختکاری بیشتر مورد استقبال قرار گیرد و هسته نارنج و پرتقال به جای گندم کشت شود.
استفاده از سبزه عید برای ساخت کود
مدیر زراعت جهادکشاورزی استان بیان داشت: سبزههایی که کاشت میشود در خیابان و رودخانه رها نشود و به محلهایی که شهرداری تعیین میکند منتقل شوند تا برای ساخت کود کمپوست مورد استفاده قرار گیرد و مجدد به طبیعت بازگردانده شود.
انتهای پیام/68036