اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

زندگی  /  خانواده

سخنگوی ستاد امربه معروف: واگن های مترو باید جداسازی شود

قرار است در طراحی مدل جدید واگن های مترو این تفکیک‌سازی به شکل جدی تری صورت بگیرد. برخی از آقایان هم با اینکه خانم‌ها وارد واگن آنها می‌شوند مشکل دارند.

سخنگوی ستاد امربه معروف: واگن های مترو باید جداسازی شود

گروه زندگی:در راستای مطالبه مردمی و گلایه‌های بانوان در رابطه با حضور آقایان در واگن های ویژه خانم‌ها با سخنگوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفتگو کرده‌ایم.

حجت الاسلام سید علی خان محمدی در ابتدا در رابطه با ممنوعیت حضور آقایان در واگن بانوان بیان می‌کند: تقریبا بیش از یک میلیون و دویست هزار تردد در طول روز در مترو انجام می‌شود. البته  این عدد قبلا بیشتر بود و به دلیل شرایط کرونایی در کشور کاهش یافته است. واگن های طرفین مترو مخصوص بانوان است و واگن وسط برای استفاده آقایان قرار داده شده. در حال حاضر قانونی در رابطه با ممنوعیت حضور بانوان در واگن آقایان و بلاعکس وجود ندارد اما حقوق اجتماعی و مسائل شرعی و دینی  ایجاب می‌کند که این موضوع رعایت شود.

 

خان‌محمدی در پاسخ به اینکه ستاد در رابطه با حل این موضوع چه اقداماتی را انجام داده می‌گوید: ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر در گفتگویی که با معاون فرهنگی مترو داشتیم این مشکل را مطرح کردیم. طراحی‌هایی دارد صورت می‌گیرد که واگن هایی مخصوص بانوان و کودکان ایجاد شود. موضوع تفکیک سازی واگن بانوان و آقایان نیز در این نشست مطرح شد. قرار است در طراحی مدلِ جدیدِ واگن های مترو این تفکیک سازی به شکل جدی تری صورت بگیرد. حتی برخی از آقایان هم با حضور خانم ها در واگن آقایان مشکل دارند.این مربوط به قشر خاصی نیست و مطالبه همگانی است. اگر تفکیک سازی به شکل درست انجام شود، تعداد واگن ها افزایش یابد و فرهنگ سازی صورت بگیرد. ان‌شالله دیگر شاهد این مشکلات نخواهیم بود. همانطور که در قطارهای بین شهری این تفکیک سازی صورت گرفته و واگن های مخصوص بانوان، آقایان و خانواده طراحی شده.

 

سخنگوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر در رابطه با زمان اجرایی شدن این طرح بیان می‌کند: اجرایی شدن این طرح از سوی متروی تهران در حال پیگیری است اما مسئله ای که وجود دارد نظارت ضعیف بر سازمان مترو است در حال حاضر به گفته معاون فرهنگی مترو،  پلیس حضور جدی ای در مترو ندارد و فعالیت چندانی انجام نمی‌دهد. برای مثال کشف حجاب به عنوان یک ناهنجاری در مترو انجام می‌شود و اقدامی علیه آن از سوی ماموران صورت نمی‌گیرد. ما نیازمند نظارت قوی و حضور جدی تر پلیس در مترو هستیم البته نه فقط در شرایط بحران!

حجت الاسلام سید علی خان محمدی در پایان می‌گوید: در حال حاضر در محیط مترو فقط تبلیغات محصولات و کالاها صورت می‌گیرد باید از ظرفیت محیطی مترو در راستای فرهنگ سازی استفاده شود و کارهای فرهنگی بیشتری صورت بگیرد.

 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول