اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

کاهش امید به زندگی در آمریکا به پایین‌ترین میزان از زمان جنگ دوم جهانی

طبق یک گزارش جدید فدرال، امید به زندگی در ایالات متحده در سال 2020 عمدتاً به دلیل همه‌گیری مرگبار کرونا، کاهش 2 ساله داشته است.

کاهش امید به زندگی در آمریکا به پایین‌ترین میزان از زمان جنگ دوم جهانی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک گزارش جدید فدرال نشان می‌دهد که امید به زندگی در ایالات متحده در سال ۲۰۲۰ تقریباً دو سال کاهش یافته که عمدتاً به دلیل همه‌گیری کروناست.

بر اساس گزارش شبکه آمریکایی «ای‌بی‌سی نیوز»، در سال ۲۰۱۹، امید به زندگی آمریکایی‌ها - میانگین سال‌هایی که انتظار می رود یک فرد زندگی کند - ۷۸.۸ سال بود. اما داده‌های جدید مرکز ملی آمار بهداشت و سلامت مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (NCHS) نشان می‌دهد که این رقم در سال ۲۰۲۰ به ۷۷.۰ سال کاهش یافته که بزرگترین کاهش از زمان جنگ جهانی دوم است.

 

دکتر «رابرت اندرسون» رئیس آمار مرگ و میر در این مرکز به ای‌بی‌سی نیوز گفت: چیزی که برای من قابل توجه است، همین کاهش خیره‌کننده است. می‌دانم که ۱.۸ سال زیاد به نظر نمی‌رسد، اما در مقیاس جمعیتی، این کاهش چشمگیر امید به زندگی است. این بزرگترین کاهش از زمان جنگ جهانی دوم است، زمانی که امید به زندگی ۲.۹ سال از ۶۶.۲ در سال ۱۹۴۲ به ۶۳.۳ سال در سال ۱۹۴۳ کاهش یافت.

به گزارش این رسانه آمریکایی، اگرچه این گزارش تأثیر کرونا بر امید به زندگی را آشکار می‌کند، تیم تهیه‌کننده آن می‌گوید عوامل دیگری نیز در کاهش امید به زندگی از جمله افزایش مرگ و میر ناشی از دیابت و صدمات پیشامدی مانند مصرف بیش از حد مواد مخدر نقش داشته‌اند.

اندرسون گفت که مرگ و میر ناشی از دیابت برای اولین بار به بیش از ۱۰۰۰۰۰ نفر رسید و مرگ و میرهای پیشامدی یا غیرعمدی مانند مصرف بیش از حد مواد مخدر از ۲۰۰۰۰۰ نفر گذشت. با این حال، او گفت که کووید بدون شک بزرگترین دلیل این کاهش است.

بر اساس این گزارش، سال گذشته بیش از ۳ میلیون و ۳۸۰ هزار مرگ در ایالات متحده رخ داد که حدود ۵۳۰۰۰۰ مورد بیشتر از سال ۲۰۱۹ بود.

از این میزان کلی، بیش از ۳۵۰۰۰۰ مرگ به کرونا نسبت داده شده، به این معنی که ۱۰.۴ درصد از کل مرگ و میرها در سال ۲۰۲۰ ناشی از این ویروس بوده است.

اندرسون گفت: می‌توانم به شما بگویم که این عامل اصلی کاهش امید به زندگی و افزایش مرگ و میر است. ما در مورد ۳۵۰۰۰۰ مرگ صحبت می‌کنیم که بخش عمده افزایش مرگ و میر--اکثریت قریب به اتفاق را به خود اختصاص می‌دهد.

مردان کاهش بیشتری در امید به زندگی داشتند و ۲.۱ سال از دست دادند - از ۷۶.۳ در سال ۲۰۱۹ به ۷۴.۲ در سال ۲۰۲۰ - در مقایسه با کاهش ۱.۵ ساله - از ۸۱.۴ در سال ۲۰۱۹ به ۷۹.۹ در سال ۲۰۲۰ - برای زنان.

طبق این بررسی، کووید-۱۹ سومین عامل مرگ و میر در سال ۲۰۲۰ در آمریکا بود که مسئول ۸۵ مرگ در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر شناخته می‌شود.

 

به گفته این کارشناس، این اولین بار است که یک بیماری جدید به این سرعت وارد ۱۰ علت اصلی مرگ و میر می‌شود. اندرسون در همین خصوص توضیح داد: بیماری که از ناکجاآباد به وجود می‌آید و در نهایت در ۱۰ یا ۵ برتر عامل اول مرگ قرار می‌گیرد؟ برای دیدن چیزی مشابه باید به روزهای اولیه اپیدمی اچ‌آی‌وی برگردید.

او گفت که اچ‌آی‌وی هرگز بالاتر از هشتمین علت مرگ و میر نبود و حتی چند سال پس از شناسایی اولین مورد ابتلا تا رسیدن به ۱۰ عامل اول فوتی طول کشید.

اندرسون افزود: این یک جورهایی مشابه است، اما حتی دراماتیک‌تر، زیرا در یک سال از هیچ به سومین علت مرگ تبدیل می‌شود. قابل توجه است.

انتهای پیام/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول