اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

ورزشی  /  کشتی و وزنه برداری

قهرمان سنگین‌وزن کشتی جهان: کادر فنی به مدال من امیدوار بود/دوست داشتم اسم و رسمی مانند باباجان‌زاده داشته باشم

علی‌اکبر یوسفی دارنده مدال طلای کشتی فرنگی جهان گفت: هر زمانی بشیر باباجان‌زاده را می‌دیدم دوست داشتم مانند او اسم و رسم داشته باشم.

قهرمان سنگین‌وزن کشتی جهان: کادر فنی به مدال من امیدوار بود/دوست داشتم اسم و رسمی مانند باباجان‌زاده داشته باشم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، علی اکبر یوسفی فرنگی‌کار سنگین وزن کشورمان در مسابقات جهانی نروژ موفق شد برای نخستین بار مدال طلای این وزن را کسب و نام خود را ماندگار کند. یوسفی متولد سال 76 و زاده بابل است. او در ابتدا کشتی آزاد را دنبال می‌کرد اما بعد از مدتی به سمت و سوی کشتی فرنگی کشیده شد. در جام پیتلاسیسنکی نتوانست از سد میرزازاده عبور کند و دوبنده ملی را برای المپیک توکیو بر تن کند اما بعد از ابتلای رقیب خود به کرونا این شانس را پیدا کرد تا بتواند در مسابقات جهانی خودی نشان داد.

متن گفت‌وگوی این قهرمان ایرانی را با خبرگزاری فارس در زیر می‌خوانید:

فارس: بعد از اینکه امین میرزازاده به کرونا مبتلا شد شانس حضور در مسابقات جهانی را پیدا کردی. در این باره صحبت کن.

بعد از المپیک که اردوها آغاز شد مدتی را تمرین کردیم اما در جریان تمرینات مشخص شد میرزازاده به کرونا مبتلا شده است به همین دلیل کادر فنی نام مرا در لیست نفرات اعزامی به نروژ قرار داد. ما تمرینات را انجام می‌دادیم و تابع نظرات کادر فنی بودیم، خدا را شکر می‌کنم که در مسابقات جهانی هم نتیجه گرفتیم.

فارس: با توجه به انتخابی که کادر داشت فکر می‌کردی در جهانی طلا بگیری؟

من با این کشتی‌گیران در مسابقات قبلی مانند لهستان، صربستان و مجارستان مبارزه کرده بودم و با آمادگی کامل به نروژ اعزام شدم. البته حریفان هم آمادگی خوبی در مسابقات جهانی داشتند اما خدا را شکر می‌کنم که توانستم همه را شکست دهم. خانواده‌ام منتظر طلای من بود که توانستم آنها را روسفید کنم.

فارس: کادر فنی هم امیدوار به مدال شما بود؟

بله 100 درصد.

فارس: برخی از کشتی‌گیران سنگین وزن جهانی مانند لوپز و رضا کایالپ در مسابقات جهانی حضور نداشتند. فکر می‌کنی با وجود آنها باز هم می‌توانستی طلا را بگیری؟

بله حضور نداشتند به خاطر همین نمی‌توانم چیزی بگویم. آنها کشتی‌گیران خوبی هستند و دوست داشتم با آنها در مسابقات جهانی مبارزه کنم اما نیامدند و این افتخار نصیب من نشد که بتوانم با این کشتی‌گیران مبارزه کنم.

فارس: با طلایی که شما در مسابقات جهانی گرفتی در واقع یک رکورد جدید را به نام خودت ثبت کردی...

بشیر باباجان‌زاده که رکورد جهانی استانبول را در سنگین‌وزن داشت، هم باشگاهی من بود. هر زمانی که او را می‌دیدم دوست داشتم چنین اسم و رسمی برای خودم داشته باشم که توانستم با مدال طلای جهانی تاریخ‌ساز شوم. من بعد از مدال با او صحبت کردم و باباجان‌زاده بسیار خوشحال بود.

فارس: فکر می‌کنی الان مشهور شده‌ای؟

به اندازه خودم و در شهر خودم بله.

فارس: بعد از مدال جهانی واکنش مردم چطور بود؟

استقبال بی‌نظیری در شهرم داشتم. مردم شور زیادی داشتند و در تمام مراسم‌ها شرکت کرده بودند. امیدوارم بتوانم این لطف آنها را جبران کنم.

فارس: مهمترین رقابت پیش رو بازی‌های آسیایی و المپیک 2024 است. چقدر شانس داری به عنوان نفر اول اعزام شوی؟ برنامه‌ای برای این بازی‌ها داری؟

بله من برنامه‌هایی داشتم که به اینجا رسیدم. برنامه بعدی‌ام بازی‌های آسیایی است که امیدوارم انتخاب شوم و پرچم کشورم را در این بازی‌ها هم بالا ببرم.

فارس: چطور شد کشتی فرنگی را انتخاب کردی؟

من یکی دو سال در کشتی آزاد فعالیت داشتم اما بعد از مدتی با نظر پدرم و خانواده‌ام به کشتی فرنگی رفتم. به نزد آقایان میرزاده رفتم، همان جا کشتی فرنگی را شروع کردم و ادامه دادم. وقتی شرایط خوب شد کشتی فرنگی را ادامه دادم. فکر می‌کنم 10 - 11 ساله بودم.

فارس: در لیگ هم امسال شرکت می‌کنی، وضعیت قراردادها چطور است؟

بله شرکت کردم. قرارداد من خوب است و مشکلی وجود ندارد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول