اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  اصفهان

شاه کلید حل مسأله، ناامید کردن دشمن از اثرگذاری تحریم‌ها است/ قطعی آب و برق ارتباطی با تحریم‌ها ندارد

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که امید دشمن ناامید شد تلاش می‌کند در روابط سیاسی هم تغییری ایجاد کند؛ شاه کلید حل مسأله ناامید کردن دشمن از اثرگذاری تحریم‌ها است.

شاه کلید حل مسأله، ناامید کردن دشمن از اثرگذاری تحریم‌ها است/ قطعی آب و برق ارتباطی با تحریم‌ها ندارد

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مهدی طغیانی بعدازظهر امروز در جمع مطالبه‌گران دانشجویی ضمن گرامیداشت ایام عزاداری اباعبدالله(ع) اظهار داشت: ۸ سال دولت یازدهم و‌ دوازدهم با یک پارادایم حاکم یعنی اصلاح روابط با غرب برای حل تمام مشکلات به پایان رسید و این موضوع مبحث پوشیده ای نبود و رئیس جمهور در تمام سخنرانی‌ها بیان می‌کرد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مبدأ مختصات حل مشکلات کشور در پارادایم غربگرا در خارج از مرزهای کشور قرار داده شد؛ حدود ۲ سال به رفت و آمد دیپلماتیک، ۲ سال به وعده، ۱ سال به عمل به برجام گذشت و در نهایت دستاورد آن برای حل مشکلات اقتصادی تقریبا هیچ بود.

وی بیان‌ داشت: دولت آیت‌الله رئیسی با تغییر پارادایم آغاز شد، در ۸ سال گذشته حرف جریان انقلاب شنیده نمی‌شد؛ بارها در مجلس مطرح شد که مبدأ مختصات باید داخل کشور باشد و اگر چنین موردی اتفاق بیفتد امید دشمن هم ناامید می‌شود و این تغییری است که رخ داده.

شاه کلید حل مسأله، ناامید کردن دشمن از اثرگذاری تحریم‌ها است

طغیانی خاطرنشان کرد: آمد و رفت افراد به تنهایی تغییر ایجاد نمی‌کند؛ باید زیرساخت‌های اقتصادی، روابط بانکی و مالی و... اصلاح شود و زمانی که امید دشمن ناامید شد تلاش می‌کند در روابط سیاسی هم تغییری ایجاد کند؛ شاه کلید حل مسأله ناامید کردن دشمن از اثرگذاری تحریم‌ها است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط فعلی در یک‌ نقطه عطف قرار داریم که پارادایم حاکم بر کشورمان برای حل مسائل اقتصادی تغییر پیدا کرده و در این مسیر دشمن نیز متناسب با رفتار ما عمل خواهد کرد، به شرطی که بتوانیم مؤثر و کارآمد عمل کنیم.

قطعی آب و برق ارتباطی با تحریم‌ها ندارد

وی تأکید کرد: مشکلات قطعی برق و آب ارتباطی با تحریم‌ها ندارد و این مورد نتیجه آدرس غلط دادن در این ۸ سال است و دولت هم توان پر کردن این فاصله را نداشت؛ پس از ۸ سال دفاع مقدس، این مدت بدترین زمان از نظر قطعی برق و مشکلات آب بود.

طغیانی عنوان کرد: اتفاقی که با تغییر دولت رخ داد تغییر پارادایم است و این تغییر است که امیدوار کننده است نه فقط رفت و آمد افراد و تغییرات مناصب.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در خصوص نقدینگی و حجم پول یادآور شد: در حال حاضر شاید ام‌المسائل مردم و کشور همین است واگر دولت سیزدهم بخواهد وارد این مسأله شود و جلوی آن را بگیرد، تنها راهکار آن حل مسأله کسری بودجه و نظام بخشی به عملکرد سیستم بانکی است.

وی اظهار کرد: زمانی که بودجه در کشور کسری می‌آورد دولت مجبور به تأمین این کسری می‌شود؛ امسال بودجه حدود ۳۵۰ هزار میلیارد کسری دارد؛ بودجه در مجلس تراز بسته می‌شود اما در عمل کسری دارد و باید با فروش نفت و حراج اموال و... تأمین شود.

طغیانی گفت: اگر این کسری با فروش اموال هم تأمین نشود باید از طریق استقراض از مردم یا بانک مرکزی تأمین شود و زمانی که دولت به سمت بانک مرکزی می‌رود مشکل آغاز می‌شود، چراکه استقراض منجر به افزایش حجم پول و باعث ایجاد تورم می‌شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: دولت سیزدهم برای حل مشکل باید شکاف ایجاد شده در کسری بودجه را حل کند و صرفه‌جویی کند و یا درآمد دولت را افزایش دهد و هزینه‌ها را کم‌تر کند و این راهکار نیازمند هماهنگی بین تیم اقتصادی دولت است.

وی در خصوص نظام بانکی خاطرنشان کرد: طرح اصلاح نظام بانکی که در حال بررسی آن هستیم به دنبال است به بانک مرکزی قدرت نظارت بیش‌تر بر نظام بانکی بدهد.

شرط کافی برای حل مشکلات کشور حرکت جهادی است

 طغیانی اظهار داشت: تغییر پارادایم برای حل مشکلات شرط لازم است اما شرط کافی حرکت جهادی و خواستن است؛ در شرایط فعلی شاهد حرکت تازه نفسی هستیم که با فکر نو و عمل جهادی به امید خدا نتیجه خواهد رسید.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی پیرامون قوانین حمایت از تولید توضیح داد: در این بحث برخی قوانین خوب و برخی قوانین زائد است و نیاز است مقررات‌زدایی صورت بگیرد؛ مقررات‌زدایی و عمل به قانون بر تقنین جدید مقدم است و در این مسیر انتظاری که از وزرا داریم عمل به قانون است.

وی عنوان کرد: در خصوص کابینه انتخابی شاید برخی انتخاب‌ها مطابق با سلیقه‌مان نباشد اما مهم‌تر از این احترام به انتخاب ریاست جمهور است که قطعا برای آن منطقی وجود دارد و باید به این امید داشته باشیم که انتخاب‌ها مؤثر باشد.

در ادامه این نشست هادی حق‌شناس اظهار داشت: اواخر سال ۹۵ قرارگاهی به نام «شهید اسداللهی» تشکیل شد که وظیفه آن ورورد به مسائل و مشکلات حاشیه شهرها بود که در ابتدا با ۵-۶ استان آغاز شد.

شروع مطالبه‌گری از منطقه «جوی‌آباد»

دبیر قرارگاه تحول اجتماعی ستاد جبهه فرهنگی اصفهان ادامه داد: در استان اصفهان ابتدا مطرح شد که با منطقه زینبیه و حصه کار مطالبه‌گری آغاز شود اما گفتیم می‌خواهیم با منطقه «جوی‌آباد» مسیر را شروع کنیم.

وی بیان‌ داشت: به منطقه «جوی‌آباد» ورود پیدا کردیم و اولین مرحله آن شناسایی بود؛ این محله حاشیه شهر اصفهان و خمینی‌شهر است و با جمعیت۳۰ هزار نفری، منطقه‌ای مهاجرپذیر است و قوم بختیار در آن زندگی می‌کنند.

حق‌شناس خاطرنشان کرد: دغدغه اصلی زندان مرکز شهر اصفهان با ۸ هزار زندانی، محله جوی‌آباد است اما عده‌ای می‌خواهند این منطقه به همین صورت باقی بماند.

دبیر قرارگاه تحول اجتماعی ستاد جبهه فرهنگی اصفهان گفت: تا وقتی مردم دست به دست هم ندهند و از مال و آبرویشان مایه نگذارند هیچ مشکلی حل نخواهد شد.

وی تأکید کرد: در قرارگاه تحول احتماعی قرار است در استان اصفهان ناظر بر مشکلات اجتماعی اقداماتی انجام شود و از کنشگران حمایت کند تا آن‌ها برای بوم خودشان کنشگری انجام دهند.

چاشنی فعالیت جهادی، مطالبه‌گری است

سید امیر هاشمی‌نژاد نیز در این جلسه اظهار داشت: سفارش رهبر معظم انقلاب در دیدار هرساله با دانشجویان «عدالت‌خواهی» و «مطالبه‌گری» است و ایشان راه مبارزه با فساد را مطالبه‌گری از مسؤولین می‌دانند.

دبیر مجمع مطالبه‌گران استان اصفهان گفت: در زمان ۸ سال جنگ تحمیلی ۳۰ میلیون جمعیت و ۴ میلیون رزمنده داشتیم و این یعنی تفکر جهادی؛ امروزه که ۸۵ میلیون جمعیت داریم و به تعداد رزمنده‌های دوران جنگ، رزمنده‌ای برای جنگ نرم و روانی نداریم.

وی تأکید کرد: امروزه ترس مانع مطالبه‌گری جوانان است؛ در شرایط فعلی چاشنی فعالیت جهادی، مطالبه‌گری است و فعالیت فرهنگی و جهادی بدون مطالبه‌گری صورت نمی‌گیرد.

هاشمی‌نژاد عنوان کرد: امروزه جنگ، جنگ نرم است و این جنگ شهیدی ندارد بله عده‌ای از این جبهه خارج می‌شوند و اگر عده‌ای در این مسیر به‌‌دنبال شهادت هستند به میان میدان بیایند و مطالبه‌گری کنند.

مطالبه‌گران کار تشکیلاتی را دنبال کنند

دبیر مجمع مطالبه‌گران استان اصفهان اظهار کرد: مطالبه‌گران کار تشکیلاتی را دنبال کنند تا کم‌تر ضربه بخوریم و مورد بعدی در مسیر مطالبه‌گری شناختن رسانه‌ها و نحوه استفاده از ابزار رسانه است تا بتوانیم از موبایل و اینترنت استفاده مفید ببریم.

وی در پایان گفت: در مسیر مطالبه‌گری با اتباع خارجه ارتباط گرفتیم و در کنار آن با تیپ فاطمیون در حال پیش بردن این مسیر هستیم.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/ج۳۰/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول