اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

حمایت علنی فرماندار آمریکایی از ناآرامی در کوبا

فرماندار ایالت فلوریدا که با بحران فروریختن آپارتمانی در این ایالت مواجه شده است دولت کوبا را به اتخاذ سیاست‌های فاجعه‌بار متهم و از تظاهرات در این کشور حمایت کرد.

حمایت علنی فرماندار آمریکایی از ناآرامی در کوبا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ران دی سانتیس» فرماندار ایالت فلوریدای آمریکا یکشنبه شب به وقت محلی، از وقوع ناآرامی در کوبا حمایت کرد.

به نوشته نشریه «نیوز ویک»، فرماندار جمهوری‌خواه فلوریدا در پیامی توئیتری مدعی شد: «فلوریدا از مردم کوبا که علیه رژیم خودکامه در هاوانا به خیابان‌ها آمده‌اند حمایت می‌کند».

او که گمان می‌رود زوج انتخاباتی «دونالد ترامپ» در انتخابات ۲۰۲۴ باشد، در حالی در توئیت خود دولت کوبا را به اتخاذ «سیاست‌های فاجعه‌بار» متهم کرده که اخیراً فرو ریختن آپارتمانی در فلوریدا ضعف دولت محلی و مرکزی در آمریکا را به تصویر کشیده است.

بر اساس گزارش‌ها، بخش‌هایی از این ساختمان ۲۴ ژوئن (سوم تیر) دچار ریزش شد و یکشنبه هفته گذشته همزمان با نزدیک‌ شدن طوفان گرمسیری«السا» به جنوب فلوریدا، این برج مسکونی ۱۲ طبقه با مواد منفجره کاملاً تخریب شد.

اکنون در حالی که ۱۸ روز از ریزش برج مسکونی ۱۲ طبقه در شهر میامی ایالت فلوریدا می‌گذرد مقام‌های این شهر از افزایش شمار اجساد پیدا شده به ۹۰ جسد خبر دادند.

در پی وقوع تظاهرات‌ روز یکشنبه در کوبا، «میگوئل دیاز کانل» رئیس جمهور این کشور، آمریکا را به حمایت از افراد حاضر در آن متهم کرده و تأکید کرد عده‌ای از آمریکا پول گرفته‌اند تا در کوبا ناآرامی ایجاد کنند.

رئیس جمهور کوبا گفت: «قرار نیست حق حاکمیت یا استقلال مردم خود را تسلیم کنیم. انقلابیون زیادی در این کشور هستند که حاضرند جان خود را فدا کرده و هر کاری انجام دهند».

صدها کوبایی چندی قبل  در شهر «هاوانا»  پایتخت این کشور با برپایی  اعتراضی خواستار پایان تحریمهای آمریکا علیه مردم این کشور شدند. معترضان کوبایی سوار بر خودرو، دوچرخه و موتورسیکلت درحالیکه پرچم کشورشان را با خود حمل می‌کردند و شعار ضدتحریم سر می‌دادند از مقابل سفارت آمریکا در هاوانا عبور کردند. 

این تظاهرات ضد آمریکایی پس از آن به وقوع پیوست که قطعنامه‌ای که خواستار رفع ممنوعیت‌های اقتصادی آمریکا علیه کوبا بود با ۱۸۴ رأی موافق، ۳ رأی ممتنع و ۲ رأی مخالف به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل رسید.

آمریکا و رژیم صهیونیستی تنها اعضای مجمع عمومی بوده‌اند که با این قطعنامه مخالفت کرده و به آن رأی منفی داده‌اند.

خبرگزاری رویترز نوشته این بیست و نهمین بار است که قطعنامه مذکور به تصویب می‌رسد. رأی اعضای مجمع عمومی به این قطعنامه تنها وزن سیاسی دارد و عملاً فقط کنگره آمریکا است که می‌تواند تحریم‌های اقتصادی ۵۰ ساله علیه کوبا را رفع کند.

انتهای پیام/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول