اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  تهران

ضرورت ارتباط دانشگاه با صنعت در تحقق چشم انداز ۱۴۰۴

نماینده مردم ورامین گفت: تعامل و ارتباط نظام آموزش عالی کشور با بخش‌های اقتصادی و صنعتی و نیز توجه به حوزه پژوهش در تولید ناخالص ملی یک ضرورت است.

ضرورت ارتباط دانشگاه با صنعت در تحقق چشم انداز ۱۴۰۴

به گزارش خبرگزاری فارس از ورامین، حسین نوش‌آبادی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد واحد ورامین، پیشوا و قرچک، اظهار کرد: آموزش عالی مسؤولیت تربیت و تأمین نیروی‎‌های متخصص مورد نیاز کشور را بر عهده دارد و با عنایت به اینکه دولت به تنهایی قادر به تأمین این نیاز روز افزون نیست، بخشی از این مسؤولیت به عهده بخش غیر دولتی واگذار شده است.

وی گفت: در حال حاضر حدود نیمی از جمعیت دانشجویی کشور و اعضای هیأت علمی آموزش عالی در دانشگاه‌های غیر دولتی حضور دارند.

نماینده مردم ورامین با اشاره به سند چشم‌انداز در افق ۱۴۰۴ که ایران را در جایگاه اول اقتصادی، علمی و فن آوری در منطقه مورد تاکید قرار داده است،‌ افزود: تعامل و ارتباط نظام آموزش عالی کشور با بخش‌های اقتصادی و صنعتی و نیز توجه به حوزه پژوهش در تولید ناخالص ملی یک ضرورت است.

نوش آبادی تاکید کرد: آموزش عالی نیازمند راهبردهای مورد نیاز در عصر جهانی شدن است و با توجه به جنبش نرم افزاری و نهضت تولید علم و توسعه دانایی محور در کشور، راهبردهایی برای تحقق آن وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای تحقق پیوستن به عصر جهانی شدن در حوزه آموزش عالی چهار راهبرد وجود دارد، بیان کرد: توسعه کیفی آموزش متناسب با توسعه کمی دانشگاه‌ها، متنوع سازی منابع تأمین مالی، تجاری سازی تحقیقات و تکمیل زنجیره‌ علم، فن‌آوری و ثروت همچنین افزایش مبادلات علمی در سطح بین الملل را از راهبردهای چهارگانه در عصر جهانی شدن است.

دبیر مجمع نمایندگان شهرستان‌های استان تهران افزود: باید به مفاد سیاست‌های کلی علم و فن‌آوری ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری توجه کرد و در جهت کسب مرجعیت علمی در جهان، جهاد مستمر علمی داشت.

نوش آبادی عنوان کرد: تولید علم و نظریه پردازی، ارتقای جایگاه جهانی کشور در علم و فن آوری و تبدیل ایران به قطب علمی در جهان اسلام، توسعه علوم پایه و تحقیقات بنیادی، همچنین تحول علوم انسانی از جمله سیاست‌های کلی حوزه علم و فن آوری است.

وی گفت: اصلاح نظام پذیرش دانشجو و حمایت از تأسیس و توسعه شهرک‌ها و پارک‌های علم و فن آوری، تقویت و گسترش گفتمان تولید علم، تشکیل کرسی‌های نظریه پردازی و تبادل آراء و آزاد اندیشی علمی جزو ضرورت‌های نظام آموزشی است.

نماینده مردم ورامین با اشاره به اینکه ارتقای منزلت و بهبود معیشت اساتید و دانش پژوهان حائز اهمیت است، خاطر نشان کرد: باید جمهوری اسلامی ایران به مرکز ثبت مقالات علمی و جذب نتایج پژوهش‌های محققان و نخبگان علمی و نوآوران سایر کشورها به ویژه جهان اسلام تبدیل شود و این موضوع بسیار مهم است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول