اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کهگیلویه و بویراحمد

آنچه در شورای فنی کهگیلویه و بویراحمد گذشت/ آیا مصالح ساختمانی استان بی‌کیفیت است؟

در نشست شورای فنی، در خصوص کیفیت مصالح ساختمانی بحث و مقرر شد واحدهایی که پروانه بهره‌برداری و تولیدی ندارند هر چه سریعتر اقدام کنند.

آنچه در شورای فنی کهگیلویه و بویراحمد گذشت/ آیا مصالح ساختمانی استان بی‌کیفیت است؟

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، بهمن رحمتی در نشست شورای فنی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص بی‌کیفیتی مصالح ساختمانی گفت: بی‌کیفیت مصالح ساختمانی تنها مختص استان کهگیلویه و بویراحمد نیست و در کل کشور با این مشکل مواجه هستیم.

مدیرکل استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه کیفیت مصالح ساختمانی استان نسبت به سایر استان‌ها بهتر است، افزود: اگر بی‌کیفیتی در مصالح ساختمانی استان وجود داشته باشد متعلق به واحدهایی است که مجوز تولید و بهره‌برداری ندارند این واحدها مصالح بی‌کیفیت تولید می‌کنند و به استاندارد، شورای فنی و سازمان صمت هم پاسخگو نیستند.

وی بیان کرد: این واحدها در ابتدا باید به قانون تمکین کرده و پروانه بهره‌برداری و مجوز تولید دریافت کنند، در شورای فنی دی ماه گذشته تاکنون ۱۸ واحد مصالح ساختمانی غیراستاندارد پلمب شد اما به کارگروه رفع موانع تولید ارجاع داده شدند.

این مسئول عنوان کرد: مصالح ساختمانی به گروه‌های "الف و ب" تقسیم شدند و مقرر شد گروه الف تا پایان خرداد  و گروه ب تا پایان مرداد  آزمایشگاه کنترل کیفیت خود را راه‌اندازی کنند تا کیفیت مصالح ساختمانی آنها روزانه کنترل شود.

در ادامه سید انتظام سهمگین معاون فنی سازمان مدیریت کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد ماسه به عنوان یکی از مصالح ساختمانی با مشکل مواجه است، افزود: واحدهای غیراستاندارد  مصالح ساختمانی پلمب می‌شوند اما در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مصوب می‌شود مجددا فعالیت خود را انجام دهند.

وی بیان کرد: مانع‌زدایی شامل تولید کنندگان محصولات استاندارد باشد، همه کسانی که محصول غیراستاندارد تولید می‌کنند نباید از این چرخه حمایتی برخودار شوند.

در ادامه این نشست وضعیت پروژه‌های عمرانی استان مورد بررسی قرار گرفت که معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه یکی از آفات پروژه‌های عمرانی در استان طولانی شدن آن است، گفت: عدم برآورد مناسب، عدم انتخاب پیمانکار مناسب و خبره و عدم تعامل پیمانکار با دستگاه‌ها از دیگر علل عقب ماندگی پروژه‌ها است.

کیامرث حاجی‌زاده بیان کرد: تعامل میان بخش دولتی و خصوصی از جمله سیاست‌های استاندار و حوزه عمرانی است و تلاش می‌کنیم پروژه‌ها به خوبی پیش روند.

در پایان این نشست هم رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان در خصوص قیمت شن و ماسه گفت: واحدهایی را که پروانه بهره‌برداری ندارند واحدهایی هستند که زیر نظر شهرداری فعالیت می‌کنند.

سالار حسین‌پور افزود: در حال حاضر قیمت شن و ماسه افزایش داشته  که درصورت بروز هر‌گونه مشکل این موضوع نیز بررسی می‌شود.

به گزارش فارس؛ در این نشست وضعیت پروژه عمرانی پل‌های" بره مل و تنگ مونه شهرستان لنده"، بهسازی و آسفالت راه روستایی "پوله به چاهن موشمی علیا و سفلی، بازسازی راه روستایی  "تاکسیسه به مورزرد زیلایی" و بهسازی راه روستایی از "فیلگاه به قلعه‌ جلو" مورد بررسی قرار گرفت و به پیمانکاران برای به نتیجه رساندن پروژه‌ها فرصت مجدد داده شد در غیر اینصورت خلع ید شوند.

همچنین پروژه آبرسانی چین به تهلیان به دلیل عدم حضور آب منطقه ای در نشست امروز شورای فنی از دستور کار خارج شد.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول