رشته و خوشکار میهمان سفره های رمضان
"رشته و خوشکار" یک محصول مغذی برای روزه داران در ماه رمضان است . این محصول که از روسیه به گیلان آمده است بیش از یک قرن است درخطه گیلان طبخ میشود و آقای نصراله زاده از صومعهسرا پزنده این محصول یک ماه رمضان را درچالوس به سر میبرد و آن را پخت میکند . او می گوید از سال ۱۳۵۷ وسایل پخت رشته خوشکار را دریکی از مغازه ها استقرارداده و مبادرت به طبخ آن میکند .این محصول به دو صورت "رشته" و "خوشکار" تحویل مشتریان میشود . "رشته" فاقد مواد است و "خوشکار" با مغز گردوی ساییده شده همراه با دارچین و هل لای رشته ریخته و سپس بستهبندی میشود. برای میل کردن این محصول باید دو طرف آن را در کمی روغن تف داده و سپس با غلتاندن آن درآب و شکرحل شده آماده مصرف میشود.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.