خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس اقتصادی| ناتوانی مسؤولان استانی در کنترل قیمت نیازمندیهای مردم استان به صورت جدی ملموس است.
تنها در یک قلم کالا که مسؤولان استانی به اذعان خودشان دغدغهمند وارد شدند، نتوانستند حساسیتهای لازم را که خودشان ایجاد کردند به ثمر برسانند و اقدامات و عملکرد آنها مورد نقد و نظر جدی است.
براساس تصمیم ستاد تنظیم بازار مازندران روزانه ۳۰۰ تن مرغ به قیمت دولتی در اختیار مردم استان قرار گیرد که در این چرخه مرغ توسط تولیدکننده به قیمت حدود ۱۳ هزار تومان تحویل کشتارگاه شده و براساس برنامه به قیمت ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان باید در اختیار مصرفکننده قرار گیرد.
معاون هماهنگی اقتصادی استانداری مازندران این موضوع را به صراحت اعلام کرده که مرغ دولتی به قیمت ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومانی باید در روزهای عید تحویل مردم شود.
هر چه در بازار مرغ مازندران گشت و گذار داشته باشیم قیمت کمتر از ۲۸ تا ۳۱ تومان برای مرغ وجود ندارد، مرغ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومانی که ما از آن در این گزارش با عنوان مرغ «خیریانپور» معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران نام میبریم به این دلیل است که وی اصرار برای توزیع مرغ با این قمیت دارد که اصلا در بازار وجود خارجی ندارد.
تعداد از کسبهها که اقدام به عرضه مرغ با قیمت مصوب دولتی میکنند این محصول را به قیمت ۲۲ هزار و ۵۰۰ تا ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان تحویل مشتری میدهند و چیزی به نام مرغ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومانی در بازار مازندران وجود ندارد.
در سایر واحدهای عرضه مرغ، هم قیمت این محصول به حدود ۲۹ تا ۳۱ هزار تومان وجود دارد که اطلاعات دو سه مورد از عرضهکنندگان مرغ را به اطلاع همه دستاندارکاران تنظیم بازار استان مازندران ارسال کردیم.
البته از استانهای سمنان و گلستان خبر میرسد که قیمت مرغ در این استانها به قیمت ۲۰ هزار تومان عرضه میشود اما برای تهیه مرغی که آقای خیریانپور بر قیمت آن تأکید دارند در استان مازندران گشتیم؛ نبود، نگردید نیست!
انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج