اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

مصرف خوراکی که از آسم جلوگیری می‌کند

محققان در مطالعه اخیر خود دریافتند، مصرف ماهی‌های حاوی اسیدچرب اُمگا-۳ در کودکی می‌تواند ریسک بروز آسم را بهع میزان قابل توجهی کاهش دهد.

مصرف خوراکی که از آسم جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، خوردن مقدار زیادی ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی و ساردین در دوران کودکی می‌تواند خطر ابتلا به آسم را به نصف کاهش دهد.

برای این بررسی از داده‌های مطالعه بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ کودک متولد دهه ۱۹۹۰ در انگلیس استفاده شد؛ از هر ۱۱ جوان در انگلیس یک نفر تحت درمان آسم است.

این مطالعه جدید نشان داده است که خوردن حداقل دو قسمت حاوی امگا-۳ از ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی و ساردین  می‌تواند خطر ابتلا به آسم را به نصف کاهش دهد.

محققان همچنین باور دارند، محصولات حاوی اسیدچرب اُمگا-۳ می تواند منجر به کاهش تولید «IgE» شود؛ IgE آنتی بادی ای است که موجب بروز واکنش های آلرژیک و علائم آسم در افراد مبتلا به نمونه های خفیف آسم می شود.

داده‌ها نشان می‌دهد، خطر ابتلا به آسم در کسانی که در یک ماه ماهی‌های حاوی اسیدچرب اُمگا-۳  مصرف کرده  بودند، 51 درصد کمتر از همسالان خود که کمترین روغن ماهی را مصرف می‌کنند، بود.

سیف شاهین، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: «آسم شایع‌ترین بیماری مزمن در دوران کودکی است و ما در حال حاضر نمی‌دانیم چگونه از آن جلوگیری کنیم؛ ممکن است یک رژیم غذایی ضعیف خطر ابتلا به آن را افزایش دهد».

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول