اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  گلستان

نسبت به احیای «دیوار دفاعی گرگان» غفلت کردیم/ برگزاری جشنواره اقوام گلستان به‌صورت مجازی

نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان گفت: همه ما مسوولان نسبت به احیای «دیوار دفاعی گرگان» غفلت کردیم و وظیفه داریم نسبت به آن توجه‌ ویژه داشته باشیم.

نسبت به احیای «دیوار دفاعی گرگان» غفلت کردیم/ برگزاری جشنواره اقوام گلستان به‌صورت مجازی

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از روابط‌عمومی و امور فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی در دیدار با احمد تجری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان، با بیان اینکه جشنواره فرهنگ اقوام جاذبه گردشگری و فرهنگی بسیار مهم برای گلستان است، اظهار کرد: جشنواره فرهنگ اقوام ایران‌زمین یک جاذبه گردشگری و فرهنگی بسیار مهم برای استان است که باید از آن به‌ نحو احسن در راستای گلستان‌شناسی بهره‌ برد.
وی تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام ایران موضوع بسیار مهمی است و در واقع این جشنواره آشنایی ملی اقوام نسبت به یکدیگر است.

*‌ احیای «دیوار دفاعی گرگان» موجب توسعه استان در همه ابعاد محتلف خواهد شد/ باید به موضوع مرمت و حفاظت میراث منحصربه‌فرد جهانی برج قابوس توجه ویژه شود
نورمفیدی گفت: «دیوار دفاعی گرگان» یکی از موضوعات بسیار مهم و قابل‌توجه و تامل است که احیای آن توسعه استان در همه ابعاد را به‌همراه خواهد داشت.
نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان تصریح کرد: همه ما مسوولان نسبت به احیای «دیوار دفاعی گرگان» غفلت کردیم و وظیفه داریم نسبت به آن توجه‌ ویژه داشته باشیم.
امام‌جمعه گرگان گفت: شهر تاریخی جرجان یکی دیگر از ظرفیت‌های مغفول‌مانده است باید احیای آن با نگاه کاربردی و توسعه گردشگری استان صورت‌پذیرد.
نورمفیدی با تاکید‌بر اینکه میراث جهانی قابوس یک بنای شاخص و منحصربه‌فرد برای استان و کشور است، گفت: باید به موضوعات مرمت و حفاظت این اثر منحصربه‌فرد جهانی توجه ویژه داشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان نیز در این دیدار از برگزاری چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام ایران‌زمین به‌صورت مجازی در استان از ۹ الی ۱۲ بهمن ماه سال جاری خبر داد.

احمد تجری اظهار کرد: جشنواره اقوام برند استان گلستان و یکی از جشنواره‌های شاخص و در سطح کشور است که تاکنون در ۱۳ دوره با استقبال مردم و مسوولان برگزار شده است.

* عرضه ۷۰۰۰ قلم محصول صنایع‌دستی توسط یک‌هزار و ۵۰۰ هنرمند در فروشگاه‌های مجازی جشنواره اقوام
وی تصریح کرد: یک‌هزار و ۵۰۰ هنرمند صنایع‌دستی ۷ هزار قلم محصول خود را در فروشگاه‌های مجازی جشنواره اقوام عرضه می‌کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان با بیان اینکه ۲۰ گروه موسیقی آیینی اقوام استانی و کشوری در این جشنواره هنرنمایی می‌کنند، گفت: برگزاری وبینارهای آموزشی، اجرای موسیقی آیینی اقوام، معرفی روستاهای هدف گردشگری استان، معرفی کارآفرینان برتر سه حوزه مرتبط با اداره‌کل، فروش آنلاین محصولات صنایع‌دستی در دو بازارچه مجازی، حضور مجازی سفرای کشورهای هدف، از جمله برنامه‌های این دوره از جشنواره است.
تجری افزود: برنامه زنده جشنواره از ساعت ۲۱ الی ۲۲ و ۳۰ دقیقه شب برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند در ساعات دیگر شبانه‌روز نیز از این جشنواره را به‌صورت آفلاین مشاهده کنند.
وی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند برای دسترسی به بخش‌های مختلف نخستین جشنواره مجازی بین‌المللی فرهنگ اقوام ایران‌زمین در ایام برگزاری این رویداد به آدرس www.gcth.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/2307/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول