به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، محمد هادیزاده طی گفتوگویی با اشاره به ظرفیت تولید ۸ هزار و ۳۳۰ تنی گوشت سفید (مرغ گوشتی و سایر ماکیان) در شهرستان محمودآباد، گفت: ارزش ناخالص این مقدار گوشت تولیدی در این شهرستان، یک هزار و ۷۰۷ میلیارد ریال است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه حدود یک هزار تن گوشت سفید تولیدی مصرف شهرستانی دارد، افزود: محمودآباد ظرفیت صادرات ۵هزار و ۷۳۰ تن گوشت سفید به خارج از این شهرستان را دارد.
انتهای پیام/۸۶۰۴۱/ج