اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دیگر رسانه ها

صداوسیما مرجع خبری مردم است/ پروژه شبیه‌سازی جمهوری اسلامی و شوروی + اسامی عوامل

بررسی هااز تولیدات محصولات رسانه ای ضدانقلاب نشان می دهد که پروژه شبیه سازی جمهوری اسلامی ایران و اتحاد جماهیر شوروی از حدود یکسال قبل آغاز شده است.

صداوسیما مرجع خبری مردم است/ پروژه شبیه‌سازی جمهوری اسلامی و شوروی + اسامی عوامل

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، بولتن جهان‌نیوز به برخی لایه‌های پنهان اخبار و رویدادهای سیاسی و فرهنگی ایران خواهد پرداخت. پانزدهمین شماره این بولتن‌ها را در ادامه می‌خوانید.

پروژه شبیه سازی جمهوری اسلامی و شوروی + اسامی عوامل

بررسی‌های خبرنگار جهان نیوز از تولیدات محصولات رسانه‌ای ضدانقلاب نشان می‌دهد که پروژه شبیه سازی جمهوری اسلامی ایران و اتحاد جماهیر شوروی از حدود یکسال قبل آغاز شده است. این پروژه امنیتی در بستر فضای مجازی عملیاتی شده و برخی توییت نویسان شناخته شده ضدانقلاب که توانایی ترند سازی دارند از عاملین اصلی این پروژه هستند. در این پروژه ضدامنیتی تلاش می شود که آینده جمهوری اسلامی با مرحله فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی برای افکار عمومی و به خصوص قشر جوان و دانشگاهی مشابهت سازی شود.

برخی فعالین رسانه ای ضدانقلاب منجمله سعید اگنجی، علی افشاری، علی کشت گر با همکاری برخی از فعالین رسانه ای داخل کشور  از جمله فعالان و اداره کنندگان این پروسه هدفمند هستند. برخی کارشناسان حوزه بین الملل معتقدند که شاخه فکری پشتیبان این پروژه، بنیاد دفاع از دموکراسی ها و برخی دیگر از اتاق های فکر دست راستی و محافظه کار ایالات متحده مانند بنیاد هریتیج و امریکن اینترپرایز هستند. در همین حال برخی از ناظرین سیاسی معتقدند که پروژه شبیه سازی جمهوری اسلامی و شوروی همزمان با به اوج رساندن سیاست فشار حداکثری در سال آخر دولت دونالد ترامپ آغاز شد و اینک با رفتن ترامپ، آینده این پروژه نیز با سوالات جدی روبه رو شده است.

یک نکته قابل تامل درباره میزان فساد در مسئولین

در یک نظرسنجی صورت گرفته شده، علی رغم این که بسیاری از پرسش شوندگان، فساد در میان مسئولان را امری شایع می دانند ولی تنها ۲۴ درصد آنها اعلام داشته اند که خود یا نزدیکانشان شاهد مفاسد اقتصادی و رانت خواری بوده اند. این آمار نشان می دهد که احساس مفسد بودن محموعه مسئولین کشور در بین مردم بسیار بیشتر از میزان واقعیت موجود آن هست و در این موضوع با یک جنگ رسانه ای و روانی بسیار گسترده علیه افکار عمومی در داخل ایران روبه رو هستیم.

مرجعیت خبری سازمان صداوسیما برای مردم

بر اساس یکی از آخرین نظرسنجی های اخیر صورت گرفته شده، مردم درپاسخ به سئوالی درباره میزان مرجعیت شبکه‌های خبری و اطلاع رسانی ۴۲/۴ درصد گزینه شبکه های تلویزیونی صدا و سیما، ۳۱/۲ درصد گزینه شبکه های اجتماعی (تلگرام و...)، ۱۷/۱ درصد گزینه سایت اینترنتی و ۱۱/۹ درصد گزینه شبکه های ماهواره ای را انتخاب کرده اند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول