به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، همزمان با شیوع کرونا در کشور و اعمال تعطیلیهای طولانیمدت و اعمال محدودیتها یکی از مهمترین مسائلی که کارشناسان و مسؤولان وزارت بهداشت به آنان تأکیددارند توجه به تغذیه مناسب است.
تغذیه مناسب در کنار رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، شست و شوی مرتب دستها و همچنین استفاده از ماسک مواردی است که کارشناسان حوزه بهداشت به آن توجه دارند.
بسیاری از مردم تغذیه صحیح را ملزم به مصرف مواد غذایی گرانقیمت میدانند درحالیکه با استفاده از جایگزینهای مواد غذایی میتوان تغذیهای صحیح و متناسب با اقتصاد خانواده داشت، لذا در این شرایط سخت کرونایی که افراد در معرض شدید ابتلا به کووید ۱۹ هستند با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن میتوان از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد.
بیماری کرونا بسیاری از جنبههای زندگی روزمره انسانها را دچار تغییر کرده و یکی از این موارد افزایش وزن در ایام کرونا به دلیل تعطیلیهای پیدرپی است به همین منظور طرح بسیج ملی آموزش همگانی تغذیه برای پیشگیری از ویروس کرونا و نقش تغذیه در عدم ابتلا به کووید ۱۹ در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار گرفت.
به گفته معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اجرای این طرح دو هدف مهم شامل معرفی غذاهای مفید و مؤثر در عدم ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن است زیرا در صورت ضعف جسمانی احتمال ابتلا به کرونا در کشور افزایش پیدا میکند.
عمده نگرانی مسؤولان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی گیلان عدم تأمین برخی از مواد غذایی توسط برخی از خانوارها به دلیل وضع اقتصادی بوده و لذا و طبق گفتههای نوروزی مواد غذایی جایگزین به این افراد یکی از اهداف مدنظر در این طرح است.
برای اجرای صحیح طرح بسیج ملی آموزش همگانی تغذیه سفیران سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بین محلات و جمعیت روستایی رفته و آموزشهای لازم را به مردم و قشر ضعیف جامعه آموزش میدهند.
انتهای پیام/۸۴۰۰۷