ساکت: نصب سردیس یاوری و حریری در باشگاه سپاهان/ادای احترام به مقام شهدای رفسنجان

مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان گفت: باشگاه فولاد مبارکه سپاهان سردیس استاد محمود حریری و استاد محمود یاوری را در حال آماده‌سازی دارد و در وزشگاه نقش جهان برای همیشه نصب خواهد شد تا یاد و خاطره این اساتید و چهره‌های برجسته اخلاقی از مکتب سپاهان گرامی داشته شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، محمدرضا ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان پیش از ظهر امروز در حاشیه حضورش در گلزار شهدای رفسنجان و قرائت فاتحه بر سر مزار استاد محمود حریری مؤسس باشگاه سپاهان اصفهان اظهار کرد:  استادمحمود حریری مؤسس باشگاه سپاهان معلم اخلاق، ورزش و چهره نامداری بود که هم مربی و هم معلم ارزنده اخلاق و کرامت‌های انسانی بود و سال‌ها در عرصه ملی و باشگاهی در اصفهان، تهران و رفسنجان به ورزش فوتبال کشور خدمت کرد و سمبل اخلاق، شرافت، آزادگی و کرامت‌های انسانی بود. وی تصریح کرد: امروز فرصتی شد در جمع مسئولان ورزش شهرستان رفسنجان و خانواده بزرگوار این مرحوم یاد وخاطره او را گرامی بداریم، در ایامی هستیم که در فقدان استاد محمود یاوری قرار گرفتیم و یاد هر دو چهره ارزنده را گرامی می‌داریم و از همینجا اعلام می‌کنم باشگاه فولاد مبارکه سپاهان سردیس استاد محمود حریری و استاد محمود یاوری را در حال آماده‌سازی دارد و در وزشگاه نقش جهان برای همیشه نصب خواهد شد تا یاد و خاطره این اساتید و چهره‌های برجسته اخلاقی از مکتب سپاهان گرامی داشته شود.
ساکت ادامه داد: امروز فرصتی شد تجلیل و سپاسگزاری از خانواده سردار شهید حاج‌علی محمدی‌پور شهید بزرگواری که هم‌رمزم شهید حاج‌قاسم سلیمانی و از راست‌قامتان تاریخ در دفاع مقدس بود، داشته باشیم  و تجلیل ویژه از خانواده شهیده سلامت رفسنجان زهرا حسن رمضانی داشته باشیم که از همه شهدای مدافع سلامت یادی کرده باشیم و برای همه تلاشگران عرصه سلامت کشور آرزوی سلامتی داریم وی در خصوص میزبانی رفسنجان برای بازی امروز هم به خبرنگار فارس گفت: به نظر من یکی از مجموعه‌ و شهرستان‌های کاملا هماهنگ در امر برگزاری مسابقات دیدم تا این لحظه شرایط هتل بسیار مناسب است و هماهنگی‌های انتظامی، امنیتی، اجرایی و ورزشی توسط فرمانداری، نیروی انتظامی، هیئت فوتبال رفسنجان و کرمان و باشگاه صنعت مس رفسنجان به‌خوبی انجام شده و همه آنچه که به عنوان استانداردهای فوتبال لازم است، ملاحظه داشته‌اند. انتهای پیام/80016/ب  .
11:33 - 2 دی 1399

2 بازنشر
16 بازدید


1 پاسخ