اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

ظرفیت اکوتوریستی پرنده‌نگری، قابلیتی که نیازمند شکوفایی است

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: پرنده‌نگری شاخه‌ای از اکوتوریسم که نیازمند شکوفایی است و پتانسیل بالای گردشگری با هدف خاص را دارد.

ظرفیت اکوتوریستی پرنده‌نگری، قابلیتی که نیازمند شکوفایی است

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک سید حسن حسینی ظهر امروز در مجموعه بازدیدهای آموزشی اراک شناسی و بازدید از باغ پرندگان زینتی اراک اظهار داشت: در این باغ، پرورش انواع طوطی‌های نایاب جهان با هدف حفظ، گونه‌های در حال انقراض و حمایت از گونه‌های بومی و تیمار پرندگان آسیب‌دیده و رهاسازی در طبیعت، تکثیر و پرورش داده می‌شوند.

وی افزود: این بازدید آموزشی برای فراگیران طبیعت‌گردی، فعالان و راهنمایان گردشگری با عنوان پرندگان و پرنده‌نگری برنامه‌ریزی و انجام شد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی بیان داشت: از گونه‌های در حال تکثیر این مجموعه می‌توان انگلیش باجریگارد، هموگومورو باجریگارد ککاتیل، لاو برد، رزیلا کریسمون، رد رامپ، سنگال، لوری، پرنسس، کاکاریکی، کاسکو، اکلکتوس، آمازون، ماکائو، گرینچیک کانور، سان کانور، ژاندی، کانور، پرلی کانور، وایت ارد کانور، فیرلی شولدز کانور، پاتاگونیا کانور، بلک کاپ کانور و پروتلت را نام برد.

حسینی ادامه داد: پرنده‌نگری شاخه‌ای از بوم‌گردی یا اکوتوریسم و از محبوب‌ترین انواع «گردشگری با هدف خاص» محسوب می‌شود که علاقه‌مندان زیادی در کشورهای مختلف جهان دارد.

وی افزود: بر خلاف دیگر شاخه‌های طبیعت‌گردی مانند کوهنوردی، افرادی با توانایی‌های کمتر فیزیکی و بدنی نیز می‌توانند به سادگی در برنامه‌های پرنده‌نگری شرکت کرده و جریان زندگی در طبیعت را از نزدیک لمس کنند.

معاون گردشگری استان مرکزی با اشاره به اینکه پرنده‌نگری در استان مرکزی و حتی کشورمان هنوز در میان مردم و گردشگران چندان شناخته شده نیست و تنها توانسته است گروه خاصی از گردشگران با سلایق تقریباً خاص را به سوی خود جذب کند گفت: اندکی توجه و سرمایه‌گذاری در آن می‌تواند این شاخه از گردشگری را به یک بخش پردرآمد برای صنعت گردشگری در کشور مبدل کند؛ صنعتی که تاکنون ناشناخته باقی مانده است.

حسینی یادآور شد: برخلاف تصور عامه مردم برای پرنده‌نگری لازم نیست پرنده‌شناس باشید، علاقه‌مندی به طبیعت و آرامش و لذت پرنده‌نگری به حدی است که بسیاری از روانشناسان آن را راه حلی برای آرامش فکری و تقویت روحیه افراد می‌دانند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول