به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، روند احداث صحن حضرت زهرا (س) از اوایل دهه ۹۰ به منظور توسعه حرم علوی آغاز و مقرر شد این صحن در دو بخش زیارتی و غیرزیارتی در مساحتی بالغ بر ۲۲۰ هزار مترمربع ساخته شود.
بر همین اساس، بخش زیارتی صحن حضرت زهرا (س) در طبقات مختلف ساخته شد و در بخش غیرزیارتی، مضیف، اداری، کتابخانه و موزه پیشبینی شده بود که بخش زیارتی با توجه به اهمیت در اولویت قرار داشت؛ تا جایی که در ایام اربعین و مناسبتی بخش قابل توجهی از صحن تجهیز شده و به روی زائران باز شد.
از اواخر سال گذشته با بسته شدن مرز عراق به دلیل شیوع کرونا، امکان اعزام نیروهای ستادی هم وجود نداشت و به نوعی تکمیل صحن حضرت زهرا (س) متوقف شد.
البته امسال با توجه به نبود زائر ایرانی در ایام اربعین و بسته بودن مرزها برای تشرف زوار خارجی به عراق در اربعین به دلیل شیوع کرونا، صحن حضرت زهرا (س) با وجود آمادگی برای پذیرایی از زائران، خالی از جمعیت بود.
ما شا الله بختیاری، رئیس ستاد بازسازی عتبات نجف در گفتوگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با اشاره به از سرگیری روند تکمیل صحن حضرت زهرا (س) در نجف، اظهار داشت: روند اعزامهای نیروهای ستادی به عراق با مشکلات فراوان در صدور ویزا آغاز شده است و به مرور نیروها وارد نجف میشوند.
وی با بیان اینکه اکنون بخش زیارتی صحن حضرت زهرا (س) مراحل پایانی را طی میکند، گفت: بخش زیارتی تقریباً تکمیل شده است و بخش غیرزیارتی همچون موزه، مضیف، کتابخانه و امور اداری در حال احداث است که با توجه به اهمیت ساختمان اداری، سعی کردیم این بخش را زودتر از سیار بخشها تکمیل و در اختیار متولیان حرم قرار دهیم.
صحن حضرت زهرا (س) قرار بود دو سال گذشته تکمیل و افتتاح شود، اما با توجه به برخی تغییرات و پس از آن شیوع کرونا افتتاح آن به تعویق افتاد.
در ادامه جدیدترین تصاویر از توسعه حرم علوی در قالب صحن حضرت زهرا (س) را مشاهده میکنید:
انتهای پیام/