اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سیاسی  /  تشکل های دانشگاهی

باید شبکه اساتید دانشگاه‌ها با هدف حل مسأله تشکیل شود

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به راه‌اندازی دفاتر هم‌اندیشی اساتید، گفت: باید شبکه اساتید دانشگاه‌ها تشکیل شود تا یک جریان اثرگذار حل مسأله داشته باشیم.

باید شبکه اساتید دانشگاه‌ها با هدف حل مسأله تشکیل شود

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهس خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در نشستی که درباره تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم و نظام جمع سپاری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، گفت: دفتر هم‌اندیشی اساتید با اهداف ارزشمندی در دانشگاه‌ها تاسیس شده است که از جمله این اهداف ایجاد فضای انتقال دیدگاه‌های اساتید دانشگاه‌ها به عنوان قشر متفکر جامعه به مسئولان و ایجاد فضایی برای حضوری علما در جمع اساتید برای گفتمان‌های دینی است.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: دفتر هم‌اندیشی اساتید سال‌های اخیر برکات زیادی برای دانشگاه‌ها داشته و جلسات ارزشمندی در دانشگاه‌ها برگزار شده است.

وی گفت: ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و ۱۰ هزار استاد در حال پژوهش مسائل علمی کشور  ظرفیت ارزشمند و مغفول مانده نظام محسوب می‌شود به همین دلیل چشم‌انداز بالاتری برای دفاتر هم‌اندیشی در دانشگاه‌ها در نظر داریم. این دفاتر می‌توانند در فضای اجتماعی کشور نقش آفرین باشند.

وی ادامه داد: دفاتر هم‌اندیشی برای ارائه دیدگاه‌ها به مجموعه‌های تصمیم‌گیر و آینده‌ساز کشور ایجاد شده‌اند و باید شبکه اساتید دانشگاه‌ها تشکیل شود تا یک جریان اثرگذار حل مسئله داشته باشیم.

وی گفت: دانشگاه‌ها باید با رویکرد مسئله محوری در حل مسائل کشور گام بردارند، دفاتر هم اندیشی اساتید در دانشگاه‌ها باید به شورا‌های هم اندیشی تخصصی مجموعه‌های کلان نظام تبدیل شوند.

رستمی گفت: همکاری دفاتر هم‌اندیشی با دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با هدف تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه شکل گرفته، ولی باید این فعالیت گسترش یابد و اساتید در کنار مجموعه‌های اجرایی، سیاست گذاری، نمایندگان مجلس و مرکز پژوهش‌های مجلس قرار بگیرد در واقع دفاتر هم اندیشی باید به عنوان واسط بین اساتید و مدیران کشور به ایفای نقش بپردازد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب، امام خمینی را امام تحول نامیدند و بر ضرورت نگاه تحولی برای حل مسائل کشور تاکید دارند، گفت: به گفته رهبر معظم انقلاب عقب ماندگی کشور توسط نظام سلطه و پادشاهان ضعیف در طی دو قرن اخیر باعث شده که فاصله ما با آنچه که باید باشیم زیاد باشد. از این رو ایشان معتقدند که باید از راه میان بر این عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم.

وی با بیان اینکه تحول آفرینی بدون نگاه تحولی میسر نمی‌شود، تصریح کرد: در تدوین سیاست‌های کلی باید با نگاه واقعی، حجم فشار‌های دشمن و ظرفیت‌های کشور به سیاست گذاری بپردازیم. معتقدم رویکرد جمع سپاری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه  یک نگاه تحولی به این برنامه است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تصریح کرد: نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها این آمادگی را دارد تا از ایده‌های علمی که در دفاتر هم اندیشی اساتید در دانشگاه‌ها ارائه می‌شوند، حمایت کند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول