اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سیاسی  /  تشکل های دانشگاهی

انتقاد از نحوه جذب معلم در آموزش پرورش/ برخی مسئولان به بحث تربیت انسان اهمیت نمی‌دهند

مسئول حوزه برادران بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران با انتقاد از نحوه جذب معلم در آموزش پرورش گفت: ما آمار دقیقی از خروجی‌های آموزش و پرورش نداشتیم و نتوانستیم ورودی و خروجی این حوزه را به تعادل برسانیم.

انتقاد از نحوه جذب معلم در آموزش پرورش/ برخی مسئولان به بحث تربیت انسان اهمیت نمی‌دهند

امیرحسین محقق مسئول حوزه برادران بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره به نیاز امروز آموزش و پرورش به معلم گفت: متاسفانه امروز این حوزه با یک کمبود جدی در بحث معلم روبروست. بر اساس آمارها تا سال ۱۴۰۴ نزدیک به دو سوم معلم‌ها از حوزه تدریس خارج می شوند و به نوعی در این حوزه مشکل ایجاد خواهد شد.

وی افزود: ما در این چند سال آمار دقیقی از خروجی‌های آموزش و پرورش نداشتیم و نتوانستیم ورودی و خروجی این حوزه را به تعادل برسانیم و یک نظام تامین نیروی انسانی در آموزش و پرورش داشته باشیم.

محقق درباره چگونگی ایجاد این مشکل تصریح کرد: آقای فانی در سال ۹۲ بحث تامین ۲۰۰ هزار نیروی مازاد را اعلام کرد که این کار باعث کاهش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان شد. و دیدیم دانشگاه فرهنگیانی که سالانه حدود ۲۰ هزار نفر پذیرش داشت در سال ۹۴ و ۹۵ این عدد به زیر پنج هزار رسید.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: مشکلات آموزش و پرورش حل شدنی است اما نه به این روشی که آقایان دارند انجام می دهند. گاهی به نظر می رسد آموزش و پرورش یک حوزه دسته چندم در کشور است و خیلی اهمیتی برای مسئولان ندارد.

وی گفت: امسال قرار است یک جذب بالا و بدون کارشناسی در آموزش و پرورش صورت گیرد و قرار شده ۷۳ هزار نیرو جذب شوند. طبق قانون جذب باید ورودی آموزش و پرورش از طریق دانشگاه های فرهنگیان و شهیدرجایی باشد و مابقی راه ها تنها برای شرایط اضطراری در نظر گرفته شده است ولی متاسفانه شاهد هستیم الان جای اصل و استثنا جابجا شده و فقط بیست هزار نفر از این تعداد از دانشگاه فرهنگیان جذب خواهد شد!

محقق افزود: متاسفانه گاهی برخی از نمایندگان برای کسب محبوبیت دست به اقدامات غیرکارشناسی می زنند و باید بگویم امروز شاهد رخ دادن فاجعه بزرگی در حوزه آموزش و پرورش هستیم.

این فعال دانشجویی یادآور شد: بر اساس قانون افرادی که دوره ۴ ساله دانشگاه فرهنگیان را نگذرانده اند و پذیرش می شوند باید یک دوره یکساله را در دانشگاه بگذراند ولی متاسفانه این قانون رعایت نمی شود.

وی گفت: گاهی در برخی از استان ها این دوره یک ساله به چنند هفته خلاصه شده و متاسفانه گاهی می‌بینیم برخی مسئولان به بحث تربیت انسان و آموزش آن چنان که باید اهمیت نمی‌دهند و بی توجهی می‌کنند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول