اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  آذربایجان شرقی

افزایش اختیارات مدیران محلی، راه حلی موثر برای اتخاذ تصمیمات گره‌گشا/ برنامه و بودجه نتوانسته عادلانه امکانات را توزیع کند

نماینده مردم میانه در مجلس گفت: آشنایی مدیران محلی با مشکلات و نیازهای منطقه‌ای، می‌تواند، زمینه‌ساز اتخاذ تصمیمات دستگاه‌های اجرایی در راستای رشد و توسعه باشد.

افزایش اختیارات مدیران محلی، راه حلی موثر برای اتخاذ تصمیمات گره‌گشا/ برنامه و بودجه نتوانسته عادلانه امکانات را توزیع کند

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علی اسماعیلی، در خصوص ضرورت افزایش اختیارات مدیران محلی اظهار داشت: حدود 70 سال است که سازمان عریض و طویلی به نام سازمان برنامه و بودجه وظیفه توزیع متوازن و عاقلانه بودجه کشور بین آحاد جامعه را بر عهده دارد.

 نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طی 70 سال گذشته مشکلات متعددی در خصوص توزیع متوازن بودجه وجود داشته است، افزود: بررسی شرایط و ظواهر نشان می‌دهد که سازمان برنامه نتوانسته موازین عدالت را رعایت و ارزش‌های این موضوع را اجرائی کند.

وی با تاکید بر اینکه وجود مناطق محروم، نیمه محروم و برخوردار نشان می‌دهد که سازمان برنامه و بودجه نتوانسته عادلانه امکانات را توزیع کند، ادامه داد: همچنین باید اذعان کرد، شرایط امروزه کشور نشان می‌دهد نتوانسته‌ایم در شرایط عادی برای جامعه به‌طور متوازن، حقوق شهروندی را تعریف و تحقق بخشیم و براساس آن آحاد جامعه را از حقوقی که لازم دارند برخودار کنیم؛ چه برسد در حالت شرایط اضطراری تحریم و کرونا که نیازمند توجه به تحقق عدالت است.

تهیه سند آمایش سرزمین موجب جلوگیری از رشد سرطانی می‌شود

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ضمن اشاره به اینکه لازمه تحقق عدالت برای رشد متوازن جامعه، توزیع متوازن امکانات و اعتبارات است، افزود: بر این اساس تهیه سند آمایش سرزمین موجب می‌شود از رشد سرطانی جلوگیری شود و شاهد این نباشیم که یک شهر و استانی برخوردار باشد و استان دیگری محروم بماند که هزاران مصیبت از قِبل این توسعه نامتوازن ایجاد می‌شود.

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی، تصریح کرد: وضعیت کرونایی و تحریمی بر شرایط اجتماعی اثرگذار است و نیازمند این هستیم که به شهرهای کوچک و محروم توجه بیشتری کنیم، نه اینکه صرفا کلان‌شهرها و شهرهای بزرگ مدنظر باشند.

وی ادامه داد: به راحتی در زمینه‌های مختلف تصمیماتی اتخاذ می‌شود که امکان اجرای آن برای همگان وجود ندارد. وقتی اعلام می‌شود که در زمینه آموزش و پرورش و بازگشایی مدارس می‌گوییم آموزش‌ها باید به صورت مجازی باشد، آیا اطلاع داریم که در همه شهرستان‌ها و روستاها تجهیزات لازم مهیاست؟ در بسیاری از مناطق اینترنت و تلفن همراه آنتن‌دهی ندارند.

مسوولان بالادستی به توان مدیریتی مسوولان محلی توجه کنند

اسماعیلی یادآور شد: این شرایط نشان می‌دهد، اوضاع کنونی کشور نیازمند این است که مسوولان اختیارات لازم را به مدیران استانی و شهرستانی بدهند زیرا آنها مشکلات را از نزدیک درک کرده‌اند و می‌توانند برای حل آن چاره‌ای بیاندیشند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، خاطرنشان کرد: به عنوان نماینده حوزه انتخابیه میانه، دردهای این منطقه را بهتر می‌دانم زیرا با مردم و مشکلاتشان زندگی می‌کنم؛ هم اکنون در زمینه بهداشت و درمان، آموزش عالی و اشتغال مشکل داریم و اقتضا دارد، مسوولان بالادستی به توان مدیریتی مسوولان محلی توجه کنند تا بتوانیم مشکلات را در زمان مناسب حل کنیم.

انتهای پیام/60002/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول