اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دیگر رسانه ها

نابودی ۱۵ ثانیه‌ای کرونا با یُد/ درمان کووید۱۹ با کمک داروی ضد سرطان

بررسی‌های محققان دانشگاه کنکتیکات آمریکا نشان می‌دهد یُد از جمله موادی است که با مصرف آن می‌توان ویروس کرونا را در بدن غیرفعال کرد.

نابودی ۱۵ ثانیه‌ای کرونا با یُد/ درمان کووید۱۹ با کمک داروی ضد سرطان

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، خبرگزاری مهر ترجمه‌ای از یک مطلب علمی درباره ویروس کرونا از بیزینس لاین منتشر کرده است. 

در بخشی از این مطلب آمده است که ید جلوی انتشار ویروس کرونا در بدن را می‌گیرد و از جمله موادی است که مصرف آن برای حفظ سلامت در ایام شیوع ویروس کرونا بسیار مفید است.

محققان برای کسب اطمینان در این زمینه آزمایش‌هایی را بر روی سه گروه از افراد با میزان مصرف ید متفاوت انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که ویروس کرونا در بدن افرادی که میزان ید بیشتری مصرف می‌کنند در ظرف ۱۵ ثانیه غیرفعال می‌شود.

کارآیی ید برای مقابله با ویروس‌های خطرناک دیگری از جمله سارس و مرس قبلاً ثابت شده بود. ید در برخی انواع ماهی مانند ماهی کاد، ماست، میوه موز، شیر، پنیر چدار، تخم مرغ پخته، شاه میگو، سیب زمینی پخته، گوشت سینه پخته‌شده بوقلمون و آلوی خشک وجود دارد.

همچنین خبرگزاری ایرنا در گزارشی آورده است که محققان دانشگاه ویرجینیا کامن ولث در ریچموند آمریکا دریافتند یک داروی تجربی ضد سرطان که با عنوان AR-۱۲ شناخته می‌شود، توانایی مهار ویروس SARS-CoV-۲ را دارد و مانع آلوده سازی ‌سلول‌ها و تولید مثل این ویروس می‌شود.

به گزارش روز سه‌شنبه پایگاه ساینس‌دیلی، داروی AR-۱۲ پیش از این به عنوان یک ترکیب ضدسرطان و ضد ویروس در لابراتوار محققان مورد مطالعه قرار گرفته و مشخص شده در برابر ویروس‌هایی مانند زیکا، اوریون، سرخک، سرخچه، چیکونگونیا، اچ آی وی مقاوم در برابر دارو، RSV، CVM و آنفلوآنزا اثرگذار است.

این دارو از طریق منحصربه فردی عمل می‌کند و بر خلاف هرنوع داروی ضدویروس دیگر، نوعی پروتیین سلولی موسوم به شپرون را مسدود می‌کند که لازم است در ساختار پروتیینی ویروس‌ها، شکل سه‌بعدی مناسب آن‌ها حفظ شود. شکل ویروس برای دستیابی به قابلیت نفوذ به سلول‌ها و تولید مثل، اهمیت بسیاری دارد.  

یکی از شپرون‌هایی که توسط داروی AR-۱۲ مسدود می‌شود، GRP۷۸ نام دارد. این شپرون به عنوان یک حسگر سلولی استرس عمل می‌کند و وجود آن برای تولید مثل و حفظ بقای تمام ویروس‌های پستانداران ضروری است.

داروی AR-۱۲ یک داوری خوراکی است که بر خلاف بسیاری از داروهای در دست تولید کووید ۱۹، در آزمایش های بالینی پیشین به خوبی توسط داوطلبان تحمل شده و ایمنی آن به اثبات رسیده است. اکنون محققان در تلاشند آزمایش های بالینی تکمیلی را آغاز و مجوز سازمان غذا و داروی آمریکا  را برای آزمایش این دارو روی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ دریافت کنند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول