اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  سینما و تئاتر

مرشد میرزاعلی: مخاطب روزانه 30 هزار نفر از جشنواره نقالان علوی ما را شگفت زده کرد

دبیرچهارمین دوره از جشنواره سراسری نقالی و پرده خوانی غدیر (نقالان علوی) گفت: به صورت عادی هر ساله ما بین 500 تا 600 مخاطب از جشنواره داشتیم اما امسال که به خاطر شرایط کرونایی فعالیت ها آنلاین شد ، از ایران و دیگر کشورها بیش از 30 هزار بازدید کننده داشتیم که خیلی برایمان ارزشمند بود.

مرشد میرزاعلی: مخاطب روزانه 30 هزار نفر از جشنواره نقالان علوی ما را شگفت زده کرد

«مرشد محسن میرزا علی» دبیر چهارمین دوره از جشنواره سراسری نقالی  و پرده خوانی غدیر (نقالان علوی) که این روزها در حال برگزاری می باشد، در گفت وگو با خبرنگار تئاتر خبرگزاری فارس عنوان کرد: اختتامیه این جشنواره را امروز برگزار و 37  کار رسیده به بخش داوری را معرفی و تجلیل می کنیم.

وی با بیان اینکه امسال خیلی ویژه این جشنواره برگزار شد، افزود: بیش از سیصد اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. هیئت بازبین ما دکتر قطب الدین صادقی ، اساتید ناری و شایانی و هیئت داوران نیز دکتر فتحعلی بیگی، ناصربخت، صالح پور و استاد ناری بودند.

مرشد میرزاعلی با اشاره به اینکه بخش ویژه جشنواره امسال بخش سردم خوانی و منتقب خوانی بوده ، گفت: امسال به خاطر شرایط کرونایی بخش رادیویی را اضافه کردیم که جناب آقای شاه آبادی از ما خیلی در این بخش حمایت کردند، دایره مخاطبین ما وسیع تر شد. در بخش صحنه ای هم قرار بود شرایط اجرای میدانی داشته باشیم که به صورت صحنه ای آنلاین از دنیای مجازی پخش کردیم.

وی با اشاره به برپایی جشنواره با کیفیتی بالاتر از سال های گذشته گفت: خوشبختانه با نگاه امیرالمومنین(ع)، همت خود دوستان نقال و مدیران حوزه هنری، معاونت هنری شهرداری تهران و رادیو نمایش به بهترین نحو جشنواره برگزار شد و سطح کارها چه در عرصه کودک، چه نوجوان با وجود تعداد کمترش و چه بخش بزرگسال که بیشتر آثار در این حوزه است، شاهد کارهای فوق العاده ای بودیم.

مرشد میرزاعلی با اشاره به استقبال از آثار و مخاطبان کارها گفت: تا سال های گذشته ما بین 500 تا 600 بازدید کننده هر روز داشتیم ولی امسال از طریق دنیای مجازی و همکاری حوزه هنری، آوای فاطمی، اینستاگرام و کانال و هیئت آنلاین، صدای ایران و ... بالغ بر 25 تا 30 هزار مخاطب روزانه از ایران و دیگر کشورها داشتیم که این خیلی برایمان ارزشمند بود.

ما تلاش داریم این افراد برگزیده را به جامعه از رادیو و تلویزیون تا دیگر مراکز فرهنگی ـ هنری معرفی کنیم خود این افراد هم در شهرها و روستاهایشان فعالیت دارند و قوی تر می شوند. این پویا و ساری شدن هنر نقالی خیلی مهم است و اتفاقات خوبی را در آینده رقم خواهد زد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول