اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دیگر رسانه ها

ادامه سریال اعتراض‌ها و سرکوب‌ها در آمریکا

در حالی که اعتراضات در آمریکا پنجاه و یکمین شب خود را سپری می‌کند، پلیس در سکوت نهادهای به اصلاح حقوق بشری به سرکوب مردم این کشور ادامه ‌می‌دهد.

ادامه سریال اعتراض‌ها و سرکوب‌ها در آمریکا

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، اعتراضات علیه خشونت پلیس و نژادپرستی سیستماتیک برای پنجاه و یکمین شب متوالی بعد از قتل «جورج فلوید»، به دست افسر سفید پوست پلیس ادامه یافت. تاکنون در طول این اعتراضات بسیاری از معترضان هدف خشونت و بازداشت پلیس قرار گرفته‌اند.

بنابر گزارش‌ها، در همین حال تحقیقاتی هم در خصوص شلیک افسران فدرال به صورت یک معترض در اعتراضات روز یکشنبه، آغاز شده است. این شلیک زمانی صورت گرفت که مرد جوان معترض در حال اعتراض مسالمت‌آمیز بود و در حالی که بلندگویی را در دست داشت، دستانش بالای سرش بود. به نوشته رسانه‌های محلی این مرد هدف پلیس مخفی «دونالد ترامپ» با سلاحی غیرکشنده قرار گرفت که باعث جراحت شدید او در ناحیه صورت شده. وی از روز شنبه با صورتی متلاشی در بیمارستان است و چند جراحی روی صورت وی انجام شده است.

پلیس‌مخفی‌ها به میدان می‌آیند

هفته‌نامه آمریکایی «نیشن» بتازگی در گزارشی به «جنگ مخفی» رییس‌جمهور آمریکا با معترضان پرداخته است. این هفته‌نامه نوشت پلیس‌های فدرال در شهر پورتلند دست‌کم از سه روز پیش با استفاده از خودروهایی که آرم پلیس ندارند در شهر گشت‌زنی و معترضان را دستگیر می‌کنند. روایت‌های افراد و ویدئوهای منتشرشده در فضای مجازی نشان می‌دهد که مأموران پلیس بعد از حرکت با خودرو به سمت معترضان بدون هیچ توضیحی آنها را دستگیر می‌کنند.

آمریکا جایگاه خود را از دست داده است
در همین راستا مادلین آلبرایت ۸۳ ساله، وزیر خارجه آمریکا در دولت بیل کلینتون مدعی شد، با دیدن اعتراضاتی در سراسر جهان در حمایت از جورج فلوید، به نظر می‌رسد که آمریکا جایگاه اخلاقی خودش را در نکوهش قساوت‌ها و دیگر دولت‌ها و رژیم‌ها از دست داده و هیچ تردیدی در آن نیست.
به گزارش روزنامه واشنگتن پست، آلبرایت در سال ۲۰۱۲ مدال آزادی ریاست‌جمهوری را دریافت کرد و کتاب جدیدش تحت عنوان "جهنم و مقاصد دیگر" اوایل امسال منتشر شد. وی که دیپلماتی عالی رتبه بود، درباره ارزیابی خود از وضعیت کنونی گفتمان مدنی در آمریکا گفت: گمان می‌کنم در شرایط کنونی، ثابت کرده‌ایم که اوضاع فاجعه بار است. رهبری داریم که گروهی را علیه گروه دیگر تحریک می‌کند، به جای آنکه برای ارائه پاسخی مشترک تلاش کند.

مادلین آلبرایت می‌افزاید: کتابی که قبل از این نوشتم با عنوان «فاشیسم: یک هشدار» بود. دلیل نگارش کتابم این بود که شاهد رشد رهبران خودکامه در نقاط مختلف جهان بودم و تلاش داشتم بفهمم چرا چنین اتفاقی افتاده است. بنابراین به عقب بازگشتم و نگاهی به موسولینی و هیتلر انداختم. هر دو آنها مطابق قانون اساسی به قدرت رسیدند.
موسولینی سخنور خوب و بسیج کننده بود. او از این مزیت استفاده کرد و خود را طرفدار یک گروه، به بهای یک گروه دیگر نشان داد. این وزیر خارجه پیشین آمریکا گفت: وضعیت درخصوص وحشت تبعیض در این کشور و نژادپرستی موجود آشکار شده است و به نظر من باید بررسی شود؛ نه فقط آنچه در گذشته رخ داده، بلکه آنچه اکنون رخ می‌دهد. آمریکا جایگاه خود را در دنیا از دست داده است.

سریال تظاهرات در غرب

به نظر می‌رسد جنبش ضد‌نژادپرستی که آمریکا به راه افتاده دیگر ملت‌های غربی را نیز بیدار کرده است. رسانه‌های جهان هر روز اخباری را در مورد اعتراضات به نژادپرستی از کشورهای غربی به‌ویژه انگلیس و فرانسه مخابره می‌کنند. تظاهراتی که از واشنگتن شروع شد حال دامن‌گیر دیگر کشورهای غربی شده و آنها تنها گزینه سرکوب را روی میز مردم گذاشته‌اند.

منبع :روزنامه حمایت

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول