اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دیگر رسانه ها

سرنوشت ناو بونهام در انتظار سایر شناورهای نظامی آمریکا

رییس گروه ژئوپلیتیک مرکز راهبردی ایران، با بیان اینکه در آینده ممکن است شاهد اتفاقات مشابهی مانند ناو بونهام در شناور‌های آمریکایی باشیم، گفت: اتفاقی که برای ناو بونهام آن هم در یک پایگاه دریایی رخ داد، به هیچ عنوان عادی نبود.

سرنوشت ناو بونهام در انتظار سایر شناورهای نظامی آمریکا

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، خبرگزاری میزان در خصوص حادثه آتش‌سوزی ناو نظامی آمریکا و تبعات احتمالی آن برای آمریکا گفتگویی با امیر محمد حسن نامی، رئییس ژئوپلوتیک مرکز راهبردی ایران انجام داده که بخش های مهم آن از نظرتان می‌گذرد.

- در آوریل ۱۹۴۷ اولین واقعه ژئواستراتژیک در جهان شکل گرفت و دو راهبرد از سوی دو قدرت آن زمان یعنی شوروی و آمریکا اتخاذ شد. شوروی استراتژی برّی را برای خود برگزید و نگاه خود را به زمین‌ها و تصرف زمین‌ها معطوف کرد و در مقابل آمریکا استراتژی بحری را برای خود انتخاب کرد و نگاهش را به دریا‌ها معطوف کرد.

- آمریکا در حال حاضر ۱۲ ناو هلی‌کوپتربر و هواپیمابر دارد.

- تنها و تنها ساخت ناو «بونهام ریچارد» که ماموریت اصلی آن نیروبَری و هلی‌کوپتربری بود بیش از ۳۰ میلیارد دلار هزینه روی دست آمریکا گذاشته بود و این رقم جدای از رقم بالای مربوط به تجهیزات و پرسنل این ناو است.

- نگهداری فوق العاده ناو بونهام در پایگاه سن دیگو به این دلیل بود که مقرر شده بود اولین هواپیمای اف ۳۵B که عمودپرواز است، روی این ناو قرار بگیرد. قرار بود ناو بونهام بعد از آنکه هواپیمای اف ۳۵B را بر روی خود مستقر کند، عازم منطقه ژاپن شود.

- اتفاقی که برای ناو بونهام آن هم نه در وسط دریا بلکه در یک پایگاه دریایی رخ داد، به هیچ عنوان یک اتفاق عادی نبود.

- اینکه بعضا اعلام می‌شود حادثه پیش‌آمده برای ناو بونهام به دلیل جوشکاری قطعات آن ناو بوده است، کاملا نادرست است چرا که مقررات شدیدی در زمینه انجام اقدامات مربوط به تعمیرات در نیروی دریایی آمریکا وجود دارد. ممکن است در بسیاری از کشور‌ها چنین اتفاقی برای ناو در حال تعمیر بیفتد، اما آتش توسط افراد حاضر در محل و با استفاده از تجهیزات ضدحریق فورا کنترل و مهار می‌شود.

- ۷۸۰ نفر از پرسنل ۱۲۴۰ نفری ناو بونهام، رنگین پوست هستند. در زمان تعمیر و نگهداری ناو بونهام که قرار بود حدود ۳ ماه به طول بینجامد، تنها ۱۶۴ نفر پرسنل بر روی ناو حضور داشتند که اکثریت آن‌ها رنگین‌پوست بودند.

- خطر بالقوه اعتراض رنگین‌پوستان آمریکا، می‌تواند برای سایر شناور‌های کوچک و بزرگ آمریکایی هم وجود داشته باشد، آمریکا چند ماهی است که به بهانه کرونا، پرسنل زیادی را از شناور‌های مختلف خودش کم کرده است و از این نظر آمریکا در پایین‌ترین حالت رزمی قرار دارند.

_آنچه که مشخص است این است که آمریکایی‌ها در آینده به شدت آسیب‌پذیر خواهند بود و اتفاق ناو بونهام نشان داد که این ناو‌ها می‌توانند به عنوان مهمترین هدف برای یک کشور که در مقابل آمریکا مبارزه می‌کند باشد.

انتهای پیام/ا

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول