علی درجانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به آغاز برداشت محصول بهاره پاچ باقلا در سطح چهار هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی استان اظهار کرد: پیشبینی میشود در کشت بهاره در حدود ۱۹ هزار تن پیله تر توسط ۱۵ هزار بهرهبردار و باارزش اقتصادی بالغبر ۱۵۰ میلیارد تومان برداشت شود.
وی با بیان اینکه استان گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا است، افزود: همهساله در فصل بهار و پاییز و کشت دوم پس از برداشت برنج در اراضی شالیزاری در کلیه شهرستانهای استان در سطحی بالغبر ۱۲ هزار هکتار و با تولید ۴۵ هزار تن پیله تر و باارزش اقتصادی ۳۱۵ میلیارد تومان کشت میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان مناطق عمده تولید این محصول را شهرستانهای رشت، تالش و آستانه نام برد و گفت: کشت پاچ باقلا نقش مهم در تأمین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت به دلیل رابطه همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد.
انتهای پیام/۸۴۰۰۷