سیدفرزاد افضلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، سرانه مصرف ماهی در استان را 9.5 کیلوگرم در سال اعلام کرد و اظهار داشت: فرهنگ مصرف ماهی در استان را باید بالا ببریم، چونکه ماهی علاوه بر خواص منحصر به فرد در پیشگیری از بسیاری از بیماریها موثر است.
وی ادامه داد: با تکمیل زیر ساخت و تامین اعتبار به موقع هفت پروژه در حوزه آبزیپروری تا پایان امسال اجرا میشود و 9 هزار و 650 تن به تولیدات اضافه و یکهزار فرصت شغلی جدید هم فراهم خواهد شد.
رتبه نخست کرمانشاه در تولید ماهیان گرمابی در بین استانهای غیرساحلی
مدیر کل شیلات استان کرمانشاه تولید ماهیان سردابی را 14 هزار و 580 تن اعلام کرد و افزود: تولیدات در بخش ماهیان گرمابی که کمانکان رتبه نخست را در بین استانهای غیرساحلی کشور داریم، 4 هزار و 430 تن بوده است.
وی با بیان اینکه تولید در آبهای طبیعی و نیمهطبیعی استان هم نزدیک به 2 هزار و 320 تن بوده است، گفت: 55 تن تولید ماهیان خاویاری در سالی که گذشت، داشتیم.
به گفته افضلی، میزان تولیدات آبزیان در استان طی سال 98 در مقایسه با سال قبل آن بیش از یکهزار و 400 تن افزایش داشته است.
انتهای پیام/پ/ح