اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

تولید انسولین از زرده تخم مرغ

دسترسی به انسولین برای بیماران دیابتی چالشی با گرفتاری های فراوان است، اما تولید این ماده با زرده تخم مرغ می تواند به بسیاری از مشکلات پایان دهد.

تولید انسولین از زرده تخم مرغ

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، بیماران مبتلا به قند باید به روش‌های مختلفی ازجمله تزریق انسولین در طول روز مشکلاتشان را برطرف کنند. این کار خطراتی مانند انسداد رگ‌ها را نیز در پی دارد، اما محققان استرالیایی وژاپنی جایگزینی به جای تزریق انسولین یافته‌اند که استفاده از زرده تخم مرغ است.

 

زرده تخم مرغ یک منبع غنی از شکرهمگن است که استفاده از آن در بیماران دیابتی باعث می‌شود آنها دیگر نیازی به تزریق انسولین در روز به طور پیاپی نداشته باشند. ماده‌ای که در نهایت بدین شیوه تولید شده، گلیکینسولین نام دارد و نتیجه استفاده از آن در آزمایش‌های اولیه رضایت بخش بوده است.

این ماده حتی در دمای بالا و در صورت تمرکز بیش از حد موجب لخته شدن خون نمی‌شود و در درون بدن هم ثبات و پایداری بالایی دارد. استفاده از این ماده جایگزین ارزان قیمت تنها در آمریکا موجب صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری در سال به نفع 350 هزار نفری می‌شود که هر روز چند بار مجبور به تزریق انسولین هستند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول