اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  گلستان

دانشگاه علمی کاربردی بر توانایی‎ و مهارت تکیه دارد

مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی برای پیاده‎سازی ایده‎ها و خلاقیت‎ها راه‎اندازی شده است، گفت: این دانشگاه تکیه بر توانایی‎ها و مهارت‎ دارد.

دانشگاه علمی کاربردی بر توانایی‎ و مهارت تکیه دارد

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، جواد فرهودی ظهر امروز در آیین استقبال از دانشجویان جدید الورود دانشگاه علمی کاربردی گلستان اظهار کرد: یکی از مزایای دانشگاه علمی کاربردی آن است که تکیه بر توانمندی‎ها دارد.

وی ادامه داد: دانشجویانی که در این دانشگاه تربیت می‎شوند بیشتر تکیه بر توانایی‎ها و مهارت‎ها دارند و دانشگاه علمی کاربردی برای پیاده‎سازی ایده‎ها و خلاقیت‎ها راه‎اندازی شده است.

* در ایران حدود 3 هزار زمینه شغلی شناسایی شده است

مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: در دنیا بیش از 15 هزار زمینه شغلی وجود دارد که در ایران حدود 3 هزار شغل شناسایی شده است.

فرهودی اضافه کرد: رسالتی که دانشجویان علمی کاربردی برعهده دارند با رسالت دانشجویان نظری متفاوت است و دانشجویان علمی کاربردی برای فراگیری مهارت وارد این دانشگاه می‎شوند.

وی تأکید کرد: دانشجویان علمی‌کاربردی در طول تحصیل باید نسبت به زمینه‎های شغلی خود شناخت داشته باشند و دانشگاه برای تحقق این مهم از دانشجویان حمایت خواهد کرد و دولت نیز اعتبار 3 هزار میلیاردی را برای ایجاد اشتغال در بنگاه‎های اقتصادی و تجاری در نظر گرفته است.

* دانشجویی که در دانشگاه علمی کاربردی تربیت می‎شود باید آچار به دست و ماهر باشد

مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به استقبال جوانان از دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: از بین 904 دانشجوی جدیدالورود دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان 92 درصد آنها متعلق به دهه 60 به بعد و 74 درصد آنها متعلق به دهه 80 هستند که این یک مژده و رویکرد جدید برای دانشگاه علمی کاربردی محسوب می‎شود.

فرهودی با بیان اینکه دانشجویی که در دانشگاه علمی کاربردی تربیت می‎شود باید آچار به دست و ماهر باشد، اذعان کرد: تورم نیروی تحصیلکرده در صف انتظار اشتغال به دلیل آن است که فارغ‎التحصیلان دانشگاه‎ها از لحاظ علمی توانا هستند اما از لحاظ کارکرد هنوز زمینه‎ها و نقطه شروع کار را بلد نیستند.

وی با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی 512 ساعت را به عنوان دوره‎های کارورزی و کاربینی می‎گذرانند، ابراز کرد: اساتید این دانشگاه در کنار مباحث نظری باید فنون و مهارت لازم را هم به دانشجویان آموزش دهند.

* متأسفانه در کشورمان مدارک دانشگاهی را بیشتر برای پرستیژ گرفتیم/ مردم دیگر از مدرک‎گرایی خسته شدند

مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه مردم دیگر از مدرک‎گرایی خسته شدند، متذکر شد: متأسفانه در کشورمان مدارک دانشگاهی را بیشتر برای پرستیژ گرفتیم حال آنکه مهارت‎آموزی و فن مهم‎تر است.

فرهودی به دانشجویان محصل در دانشگاه علمی کاربردی توصیه کرد راه‎اندازی بنگاه تجاری کوچک را از دوران دانشجویی کلید بزنند و تأکید کرد: دولت و دانشگاه علمی کاربردی نیز در نظر دارند از این بنگاه‎های شغلی حمایت کنند.

وی از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی خواست با مهارت‎آموزی پیام‎رسانان و پیشگامان این دانشگاه در جامعه باشند تا نسل بعدی به تأسی از دانشجویان امروز به خوبی بدرخشد.

انتهای پیام/83018/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول