اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  موسیقی و هنرهای تجسمی

خواننده سیاه‌پوست رئیس هتل وگاس را مجبور به عذرخواهی کرد

پس از برخورد ناشایست و نژادپرستانه کارکنان هتل وگاس با «میک میل» خواننده سیاه‌پوست، او با به اشتراک گذاشتن ویدیویی از این اتفاق، مسؤولان این هتل زنجیره‌‌ای آمریکایی را وادار به عذرخواهی کرد.

خواننده سیاه‌پوست رئیس هتل وگاس را مجبور به عذرخواهی کرد

به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس به نقل از هافینگتون پُست، «میک میل» خواننده سیاه‌پوست آمریکایی مسولین هتل وگاس را پس از بی‌احترامی به وی مجبور به عذرخواهی کرد.

پس از برخورد ناشایست و نژادپرستانه کارکنان هتل وگاس با «میک میل» خواننده سیاه‌پوست، او با به اشتراک گذاشتن ویدیویی از این اتفاق، مسولین این هتل زنجیره‌‌ای آمریکایی را وادار به عذرخواهی کرد.

مسولین ارشد این هتل معروف و زنجیره‌ای آمریکا در توئیتر رسمی مجموعه هتل‌های «کاسموپولیتن» نوشتند: ما از میک میل برای آنچه که روز شنبه در هتل وگاس روی داده و ماموران امنیتی هتل با او با بی‌احترامی رفتار کرده‌اند عذرخواهی می‌کنیم. ما از این بابت که محترمانه برخود نکرده‌ایم رسما عذرخواهی می‌کنیم و رفتار ناشایست پرسنل خود را کاملا قبول داریم. مجموعه هتل‌های کاسموپولیتن هیچ‌گونه بردباری و بخششی در مورد این‌گونه رفتارهای ناشایست ندارد و همواره تلاشمان در جهت فراهم کردن محیطی دلپذیر و آرام برای مهمانان‌مان است. ما از اینجا از جناب آقای میک میل دعوت می‌کنیم که به هتل ما تشریف بیاورند و عذرخواهی ما را بپذیرند.

هفته گذشته این خواننده سیاه‌پوست آمریکایی «میک میل» که نام واقعی‌اش «رابرت ریمیک ویلیامز» است ویدیویی در توئیتر و اینستاگرام به اشتراک گذاشت که در آن ویدیو او در حال صحبت کردن با مامور امنیتی هتل بود. و به او با این عنوان و منظور که سیاه‌پوست است می‌گویند همین که شما به این هتل آمده‌اید حکم تجاوز به حریم را دارد و می‌تواند موجب دستگیری و بازداشت شما گردد چون مالک این هتل و بسیاری دیگر از هتل‌ها تمایل به حضور سیاه‌پوستان در این املاکشان ندارند.

در بخشی دیگر از این ویدیو این خواننده چندین بار از ماموران امنیتی هتل خواستار ملاقات و صحبت با مسولان و نمایندگان هتل می‌شود و می‌گوید که می‌خواهد از آن‌ها بپرسد بر مبنای چه قانونی ورود او به این هتل جرم محسوب می‌شود.

البته این هتل در اولین جوابیه خود در هفته گذشته رفتار کارکنان خود را توجیح کرده بود و ادعا کرده بودند که میک میل به این دلیل که هتل اتاق خالی نداشته به درخواست او جواب منفی داده بودند. بعد با بحرانی شدن ماجرا مسولین هتل حرف خود را پس گرفته و از او عذرخواهی کردند.

با این وجود که بیش از یک قرن از لغو برده‌داری و چندین دهه از آزادی‌های مدنی و شرایط برابر برای تمام نژاد‌ها در آمریکا می‌گذرد اما همچنان موارد بیشماری از برخوردهای خشونت‌آمیز، حتاکی و حتی کشتار رنگین‌پوستان توسط پلیس آمریکا دیده می‌شود و بویژه از زمان تصدی ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ که بارها تلویحا و غیر مستقیم، نژادپرستی خود را بیان کرده، شرایط برای رنگین‌پوستان این کشور وخیم‌تر شده است.

نژاد‌پرستی در ایالات متحده آمریکا با تاریخ این کشور از بدو تأسیس و دوران برده‌داری و حتی قبل از تأسیس و زمان مستعمره بودن، گره خورده است. بیشترین تأثیر نژاد‌پرستی در آمریکا بر سیاه پوستان، سرخ‌پوستان، افراد لاتین‌تبار، مکزیکی‌ها، آسیایی‌ها و حتی آمریکایی‌های ایتالیایی‌تبار بوده‌ است.

عمده‌ترین ساختارهای نژادپرستانه در آمریکا شامل «برده‌داری»، «جداسازی نژادی»، جداسازی مدارس برای سرخ‌پوستان و اردوگاه‌های بزرگ بازداشت پناهجویان خارجی بوده‌ است. همچنین تمایلات و رفتارهای نژادپرستانه حتی در زمان کنونی در تعداد بسیار زیادی از آمریکاییان وجود دارد و این یکی از معضل‌های بزرگ این کشور است که به این زودی‌ها برطرف نخواهد شد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول