اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

از سوی محققان ایرانی صورت گرفت

تولید نانو‌کپسول‌های حامل مواد غذایی از طریق عسل

محققان ایرانی موفق شدند نانوکپسول‌های حامل مواد غذایی را از طریق بره‌موم زنبور عسل تولید کنند.

تولید نانو‌کپسول‌های حامل مواد غذایی از طریق عسل

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، محققان دانشگاه صنعتی اصفهان موفق شدند از بره‌موم زنبورعسل برای تولید نانوکپسول‌های حامل مواد غذایی فراسودمند استفاده کنند.

از این نانوکپسول‌ها می‌توان برای اهداف دارورسانی و همچنین در صنایع تولید مواد آرایشی بهداشتی نیز بهره برد.

محصول نهایی این طرح حامل‌های لیپیدی نانو ساختار حاوی روغن هسته انار فراسودمند با خواص ضد سرطانی و ضدالتهابی است.

استفاده از برخی مواد غذایی ارتباط مستقیمی با کاهش احتمال ابتلا به انواع مختلف بیماری‌ها دارد. اما این خواص ممکن است در بسیاری از غذاهای روزمره ما موجود نباشند. 

فناوری ریزپوشانی یا سامانه‌های حامل، امکان انتقال مؤثر این اجزا بدون نیاز به تغییر ساختار شیمیایی را فراهم می‌سازند.

حامل‌های لیپیدی سنتز شده توسط موم و بره موم زنبورعسل به‌خوبی قادرند از روغن هسته انار محافظت کنند. این امر موجب می‌شود روغن هسته انار پایداری و رهایش کنترل‌شده‌ای در دستگاه گوارش داشته باشد و اثرات آن به‌طور قابل‌توجهی افزایش یابد.

یاسمین سلیمانیان و سید محمد صحافی دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه صنعتی اصفهان، سید امیرحسین گلی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و ژاله ورشوساز عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی اصفهان در انجام این طرح همکاری داشته‌اند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول