نوروزعلی اسماعیلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با بیان اینکه تعیین قیمت گوجه در بازار وابسته به شرایط آب و هوایی است، اظهار کرد: در حال حاضر گوجه موجود در بازار به صورت انبار شده بوده که از دزفول و شیراز وارد استان شده است و در میادین میوه و ترهبار با قیمت یکهزار و 600 تومان فروخته میشود.
وی با بیان اینکه میزان تولید گوجه در شرایط آب و هوایی متفاوت است و در صورت بروز سرما با قیمت بیشتری در بازار عرضه شود، ادامه داد: در ایام محرم قیمت گوجه با افزایش مواجه شد و دوباره به حالت قبلی بازگشت، اما این قیمتها با افزایش به وجود آمده در مخارج تولید ناچیز است.
رئیس اتحادیه میوه و ترهبار استان اصفهان با تاکید بر اینکه تا یک ماه دیگر گوجه از چابهار وارد اصفهان میشود، تصریح کرد: با افزایش میزان محصولات موجود در بازار احتمال کاهش در قیمت گوجه وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هر کیلوگرم گوجه با قیمت دو هزار تومان در سطح شهر در اختیار متقاضیان قرار میگیرد، اضافه کرد: سیبزمینی نیز از همدان و اردبیل به استان وارد میشود، البته محصول سیبزمینی در اصفهان نیز وجود دارد که در میادین با قیمت دو هزار تومان به فروش میرسد.
اسماعیلی تاکید کرد: قیمت هر کیلو سیبزمینی در سطح شهر نیز برابر با دو هزار و 500 تومان بوده که قیمت سیبزمینی در بازارهای موجود در سطح شهر 10 درصد افزایش داشته است.
وی با تاکید بر اینکه پیاز نیز از قهدریجان یکی از شهرهای استان تأمین میشود، افزود: در حال حاضر پیاز در بازار با قیمت 600 تا 700 تومان به فروش میرسد و در چند ماه اخیر افزایش قیمت نداشته است و در سطح شهر نیز هر کیلو با قیمت 800 تومان به فروش میرسد.
رئیس اتحادیه میوه و ترهبار استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان در تابستان در تولید این محصولات خودکفا بود، گفت: افزایش قیمتی که در این محصولات رخ داد، نیازمند افزایش نظارتها از سوی دولت است.
انتهای پیام/63015/ل20/پ3003