به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، در این نمایشگاه انواع غذاهای بومی محلی مثل قلیه ماهی، دمپخت ماهی، دمپخت میگو، رشته آبی، توله و نانهای محلی مثل تافتون، بلبل جیکه، بلبل ملو و حلواهای سنتی نمایش داده شد.
کارشناس بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان دیلم صبح امروز در حاشیه این نمایشگاه هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارتقاء دانش و سواد تغذیهای و بهبود شیوه زندگی سالم با تأکید بر مصرف غذاهای بومی محلی در خانوارها برشمرد.
آذین صبوری افزود: در این مراسم خواص و فواید سبزیهای محلی مانند جیکه، کاکل، منگک و اهمیت مصرف میان وعدههای سالم تهیه شده در منزل مانند حلوا خرمایی، نان پنیر سبزی، خرما تزئین شده با کنجد یا گردو، کلوچه خرمایی و شیر برنج به دانشآموزان شرکت کننده در نمایشگاه و بازدیدکنندگان آموزش داده شد.
صبوری بر رعایت نکات تغذیهای در هنگام طبخ غذاها مانند نوع روغن مصرفی، درجه حرارت طبخ غذا نیز اشاره کرد.
وی بیان داشت: در این نمایشگاه 40 نوع غذا و میان وعده توسط دانشآموزان در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
کارشناس تغدیه شبکه بهداشت دیلم در ادامه یادآور شد: در این آیین دانشآموزان دختر دبستان شرافت، راهنمایی عصمت و دبیرستان حدیث در مجتمع آموزشی شهید داوودی شرکت داشتند.
امام جمعه دیلم و جمعی از مسئولان شهرستانی و محلی نیز از این نمایشگاه دیدن کردند.
در پایان مراسم و به رسم یادبود و تقدیر از دانشآموزان جوایزی از سوی آموزش و پرورش به همه شرکت کنندگان اهدا شد.
روستای عامری از توابع بخش مرکزی و در 12 کیلومتری شمال دیلم واقع شده است.
انتهای پیام/66007/ر20/ث3001