محمد رهبان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در منوجان با بیان اینکه سمپاشی جایگاه دام یکی از راههای پیشگیری بیماری تب کریمهکنگو است، اظهارداشت: دام قاچاق میتواند سبب شیوع و انتقال بیماریهای مشترک شود.
وی با اشاره به خطرناک بودن بیماریهای مشترک از جمله تب کریمهکنگو تصریح کرد: قبل از استفاده گوشت قرمز آن را به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری کنید.
سرپرست دامپزشکی منوجان با بیان اینکه انتقال بیماری تب کریمهکنگو فقط از طریق تماس با خون بدن دام آلوده صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: ذبح دام حاوی ویروس موجب شیوع این بیماری میشود.
وی با تأکید براینکه مردم با توجه به گسترش پدیده شوم دام قاچاق از خرید دام بدون هویت خودداری کنند، ابراز داشت: ویروس بیماری از طریق دامهای قاچاق جابهجا میشود.
انتهای پیام/غ30/ژ1001