اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

نامشخص

در آستانه سالگرد آیت‌الله نجومی؛

با دل اندوهگین و چشم تر، در عزای رحلت علامه نجومی هستم

خبرگزاری فارس: نویسنده کتاب "‌ گنجینه گران‌بار" یاد‌نامه مرحوم آیت‌الله سید مرتضی نجومی، گفت: گشت‌و‌گذار در کتابخانه آیت‌الله نجومی، سبب شد شروع به نوشتن خاطرات ایشان کنم.

با دل اندوهگین و چشم تر، در عزای رحلت علامه نجومی هستم
علی‌محمد حاجی‌علیانی، نویسنده کتاب "‌ گنجینه گران‌بار" یاد‌نامه مرحوم آیت‌الله سید مرتضی نجومی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، گفت: کار نگارش این یادنامه را یک سال پس از رحلت آیت‌الله نجومی با استفاده از گنجینه خاطراتم، شروع کردم.
حاجی‌علیانی پس از بیان خاطراتی از آیت‌الله نجومی، اظهارداشت: سال 1377 همراه برادرم برای پرداخت خمس به بیت معظم‌له رفتیم و من آن‌جا با ایشان آشنا شدم. در اولین برخورد از ایشان پرسیدم چگونه می‌توانم نمازم را صحیح بخوانم و ایشان در جواب فرمودند، به مسجد بیا و آنجا قرائت صحیح را یاد بگیر.
وی با اشاره به تنوع موضوعات کتابخانه شخصی مرحوم آیت‌الله نجومی، عنوان کرد: کار مرتب کردن و پاکسازی کتابخانه شخصی ایشان که آن زمان بیش از 18 هزار جلد کتاب در آن بود، را در مدت زمان 2 سال انجام دادم. همین گشت‌و‌گذارها در کتابخانه سبب شد تا شروع به نوشتن خاطرات کنم.
وی ادامه داد: با وجود اینکه کتاب "شمیم کنعان" در تفسیر سوره یوسف و کتاب "کعبه مقصود"، تفسیر سوره هود از مرحوم علامه آیت‌الله نجومی چاپ شده بود اما هرگز در محضر درس ایشان دست از یادداشت‌برداری برنمی‌داشتم.
شاگرد اخلاق آیت‌الله نجومی حضور ایشان در بین کرمانشاهیان را از جنبه‌های مختلف مورد ارزیابی قرار داد و گفت: مرحوم آیت‌الله نجومی پشتیبان ولایت فقیه و محافظ دستاورد‌های انقلاب بودند.
وی ادامه داد: علامه آیت‌الله نجومی به روش مرضیه سابقین و علمای قدیمی، حلقه‌های درس فقه و اصول را در منزل برپا می‌کرد و منزل ایشان پذیرای دوستداران فقه و اصول و کلام بود.
حاجی‌علیانی تصریح کرد: هرساله بیت معظم له پذیرای دوستداران انقلاب، رزمندگان، جانبازان، هنرمندان، طلاب و دانشجویان از سراسر کشور بود.
وی اضافه کرد: بیت آیت‌الله نجومی همچنین ملجأ هنرمندان ایرانی و میراثی گران‌سنگ برای فرهنگ شهر کرمانشاه بود.
این نویسنده کرمانشاهی خاطرنشان کرد: یک سال پس از ارتحال علامه آیت‌الله سید مرتضی حسینی نجومی، برآن شدم با استفاده از گنجینه خاطراتم، کتاب " گنجینه گران‌بار" یادنامه مرحوم آیت‌الله سید مرتضی نجومی را به نگارش درآورم.
حاجی‌علیانی ادامه داد: در یکی از روزهایی که در محضر آیت‌الله نجومی بودم، ایشان به من فرمودند که نوشته‌های تو روزی گنجینه‌ای گران‌بارخواهد شد و من به یاد این صحبت ایشان نام کتاب را " گنجینه گران‌بار" گذاشتم.
وی ادامه داد: در روز خاکسپاری ایشان، مرثیه‌ای رادر قالب قطعه در رثای این عالم فرزانه سرودم که چند بیت آن به این شرح است:
عالمی با عالمی من داشتم / عالمم از دست رفت و عالمم
با دل اندوهگین و چشم تر / در عزای رحلت این آدمم...

شایان ذکر است، علامه فاضل آیت‌الله سیدمرتضی حسینی‌نجومی هنرمندی فرزانه و شناخته شده در جهان اسلام، مفسری بزرگ در حوزه قرآن و کلام و از چهره‌های ماندگار کشور بود که پس از عمری تلاش و کوشش در عرصه تبلیغ دین و معنویت و تربیت فضلا، طلاب و هنرمندان شاخص، انتشار و تألیف کتب و تفاسیر مختلف آبان‌ ماه سال 88 در سن 81 سالگی در کرمانشاه به رحمت ایزدی پیوست که متعاقب آن رهبر معظم انقلاب، رؤسای سه‌ قوه، مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس خبرگان رهبری، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و مرکز مدیریت این حوزه و بسیاری از شخصیت‌های ممتاز کشوری و بین‌المللی با پیام‌های تسلیتی این مصیبت را به مردم کرمانشاه تعزیت گفتند و در استان کرمانشاه یک روز تعطیل و سه روز عزای عمومی اعلام شد.
انتهای پیام/ر10
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول