توقیف ۳ موتور سنگین قاچاق به ارزش بیش از ۳۵ میلیارد ریال در کرمان فرمانده انتظامی شهرستان کرمان از توقیف ۳ دستگاه موتور سنگین قاچاق به ارزش بیش از ۳۵ میلیارد ریال در اجرای طرح‌های امنیت محله‌محور خبر داد.
سرهنگ اکبر نجفی اظهار داشت: مأموران یگان امداد شهرستان کرمان در راستای اجرای طرح‌های امنیت محله‌محور و با هدف تأمین امنیت، آرامش و آسایش شهروندان و برخورد با موتور های سنگین و فاقد مجوز که با ایجاد آلودگی صوتی و موجب سلب آسایش عمومی می‌شوند، ۳ دستگاه موتور سنگین را در سطح شهر شناسایی و متوقف کردند.
وی افزود: در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد این موتورسیکلت‌ها علاوه بر تردد غیرمجاز و ایجاد صدای ناهنجار، قاچاق و فاقد هرگونه مجوز قانونی هستند که پس از توقیف، به پارکینگ منتقل و راکبان آن‌ها نیز برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان با اشاره به اینکه ارزش این موتورسیکلت‌های قاچاق بیش از ۳۵ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: پلیس با اجرای مستمر طرح‌های امنیت محله‌محور، با هرگونه اقدام مخل نظم، امنیت و آرامش شهروندان با قاطعیت و برابر قانون برخورد خواهد کرد.
15:09 - 20 تیر 1405
جامعه
انتظامی و حوادث
کرمان

1342 بازدید