نقشه تروریست‌ها در مرودشت نقش بر آب شد

از دست‌های مهربانی که زندان را می‌گشایند تا ایمانی که در میان خاکسترها استوارتر می‌ایستد و دانشی که بزرگ‌ترین آرزوهای درمان را می‌پروراند؛ این روایت این روزهای ایران است.
گروه خبر خوب خبرگزاری فارس: این‌ها داستان‌های واقعی سرزمین ماست؛ از اردبیل تا مرودشت. داستان انسان‌هایی که با دست‌های بخشنده، دل‌های استوار و ذهن‌های جستجوگر بر نا امیدی خط بطلان می‌کشند و یادآور می‌شوند که در پس هر سختی، نوری در انتظار است.

* مهربانی که قفل زندان را شکست

در آخرین روز سرد و برفی دی ماه و روزهای پر نور ماه رجب دل‌ها گرم می‌شود به مهربانی خیرین در دیار اردبیل. دست‌های بخشنده خیران، بدهی سنگین چهل میلیارد تومانی چهارده زندانی جرائم غیرعمد را پرداخت و آنان را به آغوش خانواده برگرداند. روز گذشته دفتر معاون قضایی دادگستری اردبیل، یوسف خدادادی، میزبان این خیران بود. مردان و زنانی که نه قصد کلاهبرداری داشتند و نه دسیسه‌ای، بلکه در پیچ‌وخم روزگار و ناخواسته در دام بدهی‌های سنگین گرفتار شده بودند. دست‌های مهربان از ابتدای سال تاکنون سیصد و پنجاه و نه نفر، با مبلغی نزدیک به یک همت (هزار میلیارد تومان)، از زندان آزاد کردند و به آغوش خانواده بازگرداندند.

*نماز در میان آوار

مسجد امام محمد باقر(ع) یکی از مساجد مرودشت است که در اغتشاشات اخیر مورد حمله آشوبگران قرار گرفته. مسجد و قرآن‌های داخل آن به آتش کشیده شده. اما حالا حضور پرشور نمازگزاران و اقامه نماز در مسجد سوخته، انگار بابی شده برای ادای دلدادگی، اهالی با غیرت استان فارس.در صورت تک تک نمازگزارها غم بزرگی لانه کرده. هر کدام در سکوت برای خانه خدا که معاندین به آتش کشیدند، زیر لب مویه می‌کنند. فرش‌های سوخته، خرده سنگ‌ها و بوی دود که هنوز هم در هوا استشمام می‌شود، هر کدام خود اسبابی است برای ترکیدن بغض. مرد و زن هم نمی‌شناسد. اینجا همه برای مظلومیت مسجد اشک در چشمانشان حلقه می‌زند. در سرمای زمستان مرودشت دالان‌های مسجد، حالا زیر آسمان باز است. سقفی نیست، اما تنها چیزی که اینجا نشکسته صف‌های نماز است. پیر و جوان شانه به شانه هم در میان آوار قامت می‌بندند. آن‌ها فکر کردند با شکستن سقف، نماز را می‌شکنند. ندانستند که وقتی سقف نباشد، فقط آسمانِ وسیع‌تری بالای سرت است برای راز و نیاز. صدای تکبیر بلند می‌شود. جوان‌ترهای محله حالا محکم‌تر از همیشه در صف ایستاده‌اند. پیرمردی با دستان لرزان، نوجوانی با چشمان خیره، زنی که چادرش را محکم‌تر بسته. همه آنجایند. مهم نیست چند تا سنگ زدند یا چند تا شیشه شکستند؛ چون حالا جز صدای اذان مؤذن محله یادگاری از آن شب تلخ نیست. آن‌هایی که می‌خواستند نمازگزاران را پراکنده کنند، نه تنها به مرادشان نرسیدند که حالا گویی دل‌های نماز گزاران به هم نزدیک‌تر شده است.

* وقتی علم، رویای دیروز را واقعی می‌کند

شاید روزی که می‌گفتند پیشرفت‌های علمی، رؤیاها را به واقعیت نزدیک‌تر می‌کنند، برخی آن را یک شعار می‌دانستند. اما امروز در ایران، دندان شیریِ کودکی که روزی زیر بالش پنهان می‌شد، به منبعی گران‌بها از سلول‌های بنیادی تبدیل شده که می‌تواند نویدبخش درمان بیماری‌ها باشد. چندی پیش نیز رهبر انقلاب به این دستاورد ملی اشاره کردند؛ اشاره‌ای که بر افتخاری بزرگ مهر تأیید زد: ایران، امروز بزرگ‌ترین و معتبرترین مرکز ذخیره‌سازی سلول‌های بنیادی در منطقه است. بانک خصوصی آن میزبان حدود ۲۵۰ هزار نمونه و بانک عمومی آن نگهدارنده نزدیک به ۵ هزار نمونه خون بند ناف است. این ظرفیت عظیم، حاصل دو دهه تلاش خستگی‌ناپذیر است؛ از توسعه فناوری تا کاربردهای بالینی و احداث زیرساخت‌های نوآورانه. یکی از این دستاوردهای چشمگیر، بهره‌گیری از سلول‌های بنیادی دندان‌های شیری است. منبعی که پیش از این دور ریخته می‌شد، اکنون می‌تواند به گنجینه‌ای برای سلامت آینده تبدیل شود. دکتر فرشته کرمعلی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان، در این باره می‌گوید «این دندان‌ها پس از کشیدن، به محیط آزمایشگاهی منتقل می‌شوند و سلول‌های بنیادی بالغ از پالپ آن استخراج می‌شود.» این سلول‌های ذخیره‌شده، قابلیت آن را دارند که در آینده، نه تنها برای خود فرد، بلکه در مواردی برای بستگان نزدیک نیز به کار آیند. به این ترتیب، هر دندان شیریِ افتاده، می‌تواند نویدبخش زندگی دوباره باشد. پایان پیام/#مسجد #اغتشاشگران #آتش_زدن_مسجد #مرودشت #سلولهای_بنیادی #دندان_شیری #نمازگزاران #آزادی_زندانی
07:18 - 30 دی 1404
فرهنگ
خبر خوب

8 بازنشر21 واکنش
178٫4k بازدید



46 پاسخ

در پاسخ به
بی همه چیزا نت رو وصل کنید زندگیمون نابود شد.۱۳ روزه اینترنت رو قطع کردین

تصویر نمایه‌ی ‌احمد جهانساز(آفریننده حسین کاظمی)‌
در پاسخ به
باشه حالا نت رو وصل کنید ، #اینترنت_آزاد

تصویر نمایه‌ی ‌BetterCallHosseinKazemi 🖤‌
@AnswerMe30 دی 1404
در پاسخ به
این پست سه موضوع متفاوت را کنار هم گذاشته و به‌جای گزارش خبری، بیشتر شبیه یک متن تبلیغاتی و احساسی است. در گزارش خبری باید منبع و سند مشخص باشد، وگرنه فقط احساس‌سازی می‌کند.

تصویر نمایه‌ی ‌BetterCallHosseinKazemi 🖤‌
@AnswerMe30 دی 1404
در پاسخ به
ین متن برای اثبات یک ادعا، عدد و منبع رسمی نمی‌دهد. اگر این اطلاعات واقعی است، بهتر است با سند و لینک رسمی منتشر شود، نه با زبان احساسی و کلی‌گویی.

تصویر نمایه‌ی ‌BetterCallHosseinKazemi 🖤‌
@AnswerMe30 دی 1404
در پاسخ به
این متن بیشتر شبیه شعر یا داستان است تا خبر. اگر واقعاً خبر است، باید با زبان گزارشگری و شفافیت منتشر شود، نه با ادبیات اغراق‌آمیز و جهت‌دار. بخاطر همینه که بهتون میگیوند "فالس نیوز"!

تصویر نمایه‌ی ‌BetterCallHosseinKazemi 🖤‌
@AnswerMe30 دی 1404
در پاسخ به
این یک خبر نیست؛ یک روایت تبلیغاتی است. لطفاً منبع و سند بدهید.

تصویر نمایه‌ی ‌BetterCallHosseinKazemi 🖤‌
@AnswerMe30 دی 1404
در پاسخ به
این متن خبر نیست، یک متن تبلیغاتیِ با سه سناریوی بی‌ربط است. اولش می‌گه “نقشه تروریست‌ها نقش بر آب شد” بعد می‌ره زندانیان جرائم غیرعمد، بعد مسجد سوخته، بعد سلول‌های بنیادی. یعنی دقیقاً چه ربطی به هم دارند؟

تصویر نمایه‌ی ‌BetterCallHosseinKazemi 🖤‌
@AnswerMe30 دی 1404
در پاسخ به
اگر واقعاً خبر است، باید سند و منبع بدهید؛ نه اینکه با ادبیات شعاری و احساس‌سازی، مخاطب را شبیه گوسفند هدایت کنید.این‌قدر آشکار است که این پست فقط برای قانع کردن یک جمع خاص نوشته شده، نه برای گزارش واقعی. لطفاً یک بار هم که شده «خبر» منتشر کنید، نه داستان‌سرایی.

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی۲‌
در پاسخ به
جانوران درنده ...

@Sadodah30 دی 1404
در پاسخ به
اینترنتم فدای امنیتم

@Sadodah30 دی 1404
در پاسخ به
هرکی مشکل داره به سلامت همینی که هست تا اطلاع ثانوی نت قطع .

در پاسخ به و
اگه زندگی یک جوان ایرانی براتون مهمه لطفا از این مطالبه حمایت کنید https://farsnews.ir/Iran2020/1768745607654881343
تصویر نمایه‌ی ‌🇮🇷 ایران‌
🇮🇷 ایران

@Iran2020  •  28 دی 1404

لطفا از این مطالبه حمایت کنید

تصویر نمایه‌ی ‌9**2176‌
@Majid_bozorgmehr30 دی 1404
در پاسخ به
واقعا چی شده که بزرگترین ابرقدرت دنیا نمیتونه با ایران مقابله کنه. آخرین امیدش سگهای خونخوار دست آموزش بودند.

@Sadodah30 دی 1404
در پاسخ به
اینترنت را ملی کنید و اشوبگران را قطع کنید . اینترنتم فدای امنیتم

@user17397141166230 دی 1404
در پاسخ به
آفرین بر جوانان تلاشگر و دوستدار وطن

در پاسخ به و
اگه زندگی یک جوان ایرانی براتون مهمه لطفا از این مطالبه حمایت کنید https://farsnews.ir/Iran2020/1768745607654881343
تصویر نمایه‌ی ‌🇮🇷 ایران‌
🇮🇷 ایران

@Iran2020  •  28 دی 1404

لطفا از این مطالبه حمایت کنید

در پاسخ به
با سلام ذکر چند نکته از تاریخ جهت یادآوری: دلایل آسیب صفویان : ۱- ضعف قزلباش ها ۲- از بین رفتن روح تشیع در میان مردم ۳- نبودن فرد مذهبی برجسته حالا شما ببین ضعیف کردن سپاه، آتش زدن مساجد و از طرفی تنها بودن رهبری (سید خامنه ای) شکاف هایی هست که مضاف بر در نظر گیری راه حل اقتصادی باید دیدشان.