طلایی‌ترین فرصت الگوی سوم زن همین حالاست

نشست خبری آینده الگوی سوم زن با سخنرانی دکتر مریم اردبیلی مشاور امور بانوان شهردار تهران در سالن اندیشه‌ورزان برگزار شد.
گروه زندگی: دکتر مریم اردبیلی مشاور امور بانوان شهردار تهران در نشست خبری آینده الگوی سوم زن، درباره آینده الگوی سوم گفت: الگوی سوم زن ظرفیت تحقیقی را در ساختارهای مختلف لازم دارد که لزوما همیشه وجود نداشته است، این جبهه بندی برای این است که زمینه تحقق بیشتر شده در گذشته نوع دیگری بوده و مصادیقی فقط می‌توانستند محقق شوند، اما هر چه به سمت آینده می‌رویم امکان تحقق و جهانی شدن آن ممکن تر است. مشاور امور بانوان شهردار تهران گفت: کلان روندهای متعدی داریم که باید در آن فهم کنیم تا بدانیم کجا می‌رویم خود زنانه شدن یک کلان رونده موثر است، از سال‌های قبل الگو تحقیر جدی زنانگی منجر به سو استفاده دیدگاه‌ها و مکاتب از آن شد که تفکرات فمنیستی شکل گرفت و به دنبال این بود که ابتدا شروع به تقاضای برابر حق رای و... شد تا آنکه جریان فمنیستی به اوجی رسید که برابری حقوق زن و مرد فقط با یک راه ممکن است و آن انکار زنانگی بود که خیلی جدی به اینجا رسید، انکار زنانگی، مردانگی یا حتی دوجنسی بودن و طیفی شدن جنسیت به وجود آمد، این انکار بیش از دو دهه گذشته آمد.
وی افزود: در جهان مدرن مدل اقتصاد و تغییرات دیگر رقم خورد و در اوج آن بی کفایتی در عرصه‌های مختلف خود را نشان داد. در این فضا در واقع تغییراتی اتفاق افتاد که مدل حکمرانی در مسئله‌های پیچیده جوابگو نبود، مثال آن را همیشه در کرونا میزنم که تمام مدل ها در برابر آن زانو زد و نتوانست خلعی نسبت به زنانگی ایجاد کند. اردبیلی عنوان کرد: حرکت از کلان رسانه یک سویه به سمت شبکه‌ها دوگانه شد هم ضد زنانگی، حذف جنسیت و بازگشت به خیلی از ویژگی‌ها و مزیت‌های زنانگی را داشت که در این مسیر زنانگی را از دست دادیم، پس داستان الگوی سوم به عنوان نسخه‌ای است که دوگانگی‌ها را بر طرف می‌کند.
اردبیلی در ادامه خاطر نشان کرد: گفتمان الگوی سوم هواداران خود را دارد بعضی‌ها راجع به آن قلم هم می‌زنند؛ الگوی سوم الان دارد مجالی پیدا می‌کند که جدی‌تر پیش برود و نتوانند جریان قدرت و سیاسی را نادیده بگیرند. به نظر من طلایی‌ترین فرصت این الگو دقیقا همین الان است چون با گفتمان رهبری و نگاه انقلاب خیلی فاصله داشتیم که بخشی از آن برای کنشگران نبوده ولی کماکان شعله آن را زنده نگه داشتند، اما رهبرمان ناامید نشدند چون نسلی را پرورش دادند که بتواند الگوی سوم باشد. الان دیگر تعلل، عقب نشینی، شک کردن الگوی سوم نیست، جنگ اصلی ما است. اردبیلی ادامه داد: ما ضعف‌هایی در سیستم داریم که هنوز تکلیف آن روشن نیست، لایحه به نقطه‌ای رسیده که خیلی تغییر کرده است، جاهایی هم شاید توافقاتی داشتند اما جزئیات آن مشخص نشد. بحث بر سر رویکرد جمعیت و ضد جمعیت بود این بحثها گذشت، لایحه ابلاغ شد و سر موضوع‌های دیگر رفت؛ جالب است در موضوع‌های اصلی دعواهایی انجام می‌شد که سر نوع نگاه به زن بود الان به نظر من دعواها مشخص است ما باید موضع خود را مصداق دقیق مشخص کنیم، الان شفاف کردن تشکیل جبه سخت، نترسیدن از اینکه هزار جور برچسب می‌زند، رهبر معظم انقلاب یک تنه بار این عقب ماندگی را بر دوش می‌کشد.پایان پیام/#زنان #خانواده #زندگی
23:26 - 17 اسفند 1402




2 پاسخ

@user17079167485218 اسفند 1402
در پاسخ به
اینقدر خانمها را استخدام نکنید در اداره های مختلف معایب زیادی دارد مثلا همین فسادهای اخلاقی و خانوادگی و بچه‌ها رها شدن در مهد کودک ها