رعدالسیف؛ اثر‌ جدید حسن روح‌الامین

حسن روح‌الامین هنرمند نقاش ایرانی، نقاشی دیجیتال خود با عنوان «رعدالسیف» را منتشر کرد.
خبرگزاری فارس _‌ گروه تجسمی: حسن روح‌الامین هنرمند نقاش ایرانی، نقاشی دیجیتال خود با عنوان «رعدالسیف»، لوح برگرفته از روایت امام حسن(ع) از رسول خدا درباره امیرالمومنین را منتشر کرد. این هنرمند در توضیح آن نوشته است: «یا مَنْ بِه كَفَى اللَّهُ الْمُؤْمِنِينَ القِتٰالَای کسی که خداوند به برکت او، مؤمنان را در جنگ کفایت فرمود.لوح جدید KHAMENEI.IR بر گرفته از روایت امام حسن از رسول خدا درباره امیرالمؤمنین صلوات‌الله‌علیهم»
این هنرمند از آغاز حمله رژیم صهیونی و آمریکا به ایران با ترسیم آثار متعدد خود واکنش خود را به این جنایات نشان داده است. #جنگ #ایران #حسن_روح‌الامین
01:30 - 3 فروردین 1405
هنر
هنرهای تجسمی



2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌عباس حاجی حسینلو‌
@Abbashajihoseinlo723 فروردین 1405
در پاسخ به
بریم تل‌آویو؟تصویری از سر جنگی پهپاد شاهد ۱۳۶ سپاه که امشب به سمت تل‌آویو شلیک شد.

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌از هیروشیما تا میناب‌
@NightMan3 فروردین 1405
در پاسخ به
مطالبه

قاطعانه و بدون هیجان، مقابل تهدید ترامپ برای زدن نیروگاه کوتاه نیایید!

اخیرا ترامپ پدوفیل چون کاملا کنترل جنگ را از دست داده و صهیونها هم گنبد پوشالیشان کاراییش به زیر سی درصد رسیده است ، متوسل به فرایند آشوب داخلی شده بودند که با هوشیاری رهبر و ملت ان هم تا این لحظه خنثی گشته ، لذا تنها راه باقی مانده تهدیدهای اهریمنانه و رعب آور میباشد، مانند زدن نیروگاه های برق ایران و یا حتی تهدیدات کشتار جمعی در آینده . کاملا علمی و منطقی و محاسباتی ، باید هر تهدید او را چند برابر تهدید و عمل کرد و یمن را هم کاملا در جنگ شرکت داده و‌ داخل مرزهای آمریکا هم بحران و جنگ‌ را به مردمش فهمانید . تهدیدهای اهریمنانه ترامپ بطور واضح امکان عملی شدن ندارد ، چون اولا شرایط سیاسی و اقتصادی امریکا اجازه نمیدهد، به عنوان مثال در جنگ ویتنام که بسیار وسیع تر و طولانی تر و در مقطع اوج اقتدار آمریکا بود نمیتوانست حتی در لحظه شکست کامل تهدید اتمی خود را اجرا کند . در حال حاضر که شرایط آمریکا به مراتب ضعیف تر است . ثانیا اغلب بلوک غرب و حتی دولتمردان امریکا دنبال بهانه ای برای تضعیف و خارج کردن ترامپ از جایگاهش هستند. پس شک نکنید اگر بخواهد بعنوان مثال نیروگاه برق بزند و بعد ایران تمام نیروگاههای منطقه را بزند ،بلافاصله این عمل باعث سقوط سیاسی ترامپ در کشورش و جهان غرب خواهد شد و چه بسا بهانه ای برای عزل قانونی وی. تهدیدهای بزرگتر که حتی بیان کردنش باعث سقوطش خواهد شد. لذا بهیچ عنوان نباید در دام ترس یا مصلحت اندیشی غیر علمی بیفتیم و کاملا قاطع به هر حرکتی با چند برابر شدت پاسخ دهیم و هر دو تنگه هرمز و باب المندب را کاملا ببندیم وگرنه بدون شک ترامپ روانپریش و پدوفیل به چیزی کمتر از یک ایران تکه پاره ، بدون زیرساخت و سلاح موثر و نوکر کاملا مطیع آمریکا ، رضایت نخواهد داد. جدا از آن اگر ما واقعا حسینی هستیم باید واقعا ایمان به هیهات من الذله داشته باشیم و بهیچ عنوان به مشورت هایی که شامل ترس از تهدید ، یا مصلحت های ضعیف کننده نیروی نظامی ما بشود وقعی ننهیم و شخص مقام معظم رهبری ، حکم حکومتی شامل جواب چند برابری به هر عمل خصمانه دشمن را به کل کشور و تمام نیروی مقاومت منطقه اعلام نمایند.

مقام معظم رهبری، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شورای عالی امنیت ملی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه