واکنش فرزند استادلطفی به مداحی «ایران سرای امید»: خوب کاری کردند

امید لطفی فرزند استاد محمدرضا لطفی در واکنش به پیام یکی از کاربران که خواستار اعتراض به اجرای بدون اجازه قطعه «ایران، ای سرای امید» توسط محمود کریمی شده بود، با لحنی صریح پاسخ داد: «خوب کاری کردند!»
خبرگزاری فارس_‌گروه موسیقی: ماجرا از جایی شروع شد که یکی از دنبال‌کنندگان صفحه شخصی او در اینستاگرام، با اشاره به اجرای این قطعه توسط محمود کریمی در مراسم عزاداری، نوشت: «امید اعتراض کن که بی‌اجازت اینو اجرا کردن!»اما امید لطفی در پاسخ، بدون هیچ‌گونه گلایه یا گارد، این‌گونه واکنش نشان داد: «برای چی؟ خوب کاری کردند! این چه حرفی است می‌زنی… من تازه خودم گذاشتم استوری.»او همچنین تأکید کرد: «آهنگ “ایران، سرای امید” انحصاری نیست؛ این آهنگ متعلق به همه مردم ایران با هر سلیقه، باور و نگاهی‌ست. هرکس هرجور دوست داره، می‌تونه ازش استفاده کنه.»
این موضع‌گیری امید لطفی که به‌نوعی تأیید و استقبال از استفاده آزادانه از قطعات ملی و میهنی است، با واکنش مثبت کاربران همراه شد. برخی آن را گامی در جهت همدلی میان سلایق مختلف فرهنگی و اعتقادی در جامعه دانستند و برخی دیگر آن را نمونه‌ای از وفاداری به روحِ مردمی موسیقی ملی ایران خواندند؛ موسیقی‌ای که قرار نیست در پستوهای انحصار خاک بخورد، بلکه باید در دل مردم جریان داشته باشد؛ از تالار وحدت تا هیأت عزاداری.گفتنی است قطعه «ایران، ای سرای امید» با آهنگسازی زنده‌یاد محمدرضا لطفی، سال‌هاست به عنوان یکی از نمادهای موسیقی میهن‌دوستانه شناخته می‌شود و بارها در رویدادهای رسمی، فرهنگی و حتی آیینی اجرا شده است.#سرود#ای_ایران#امید_لطفی#محمود_کریمیاخبار هنری را می‌توانید از طر‎یق صفحه ‌هنر و رسانه فارس دنبال کنید.
19:08 - 16 تیر 1404

5 بازنشر28 واکنش
266٫9k بازدید



19 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌علیرضا بیات‌
@alireza5316 تیر 1404
در پاسخ به
روح استاد لطفی هنرمند و موسیقیدان درجه یک شادو درود بر فرزند وطن دوست اشون با این موضع درست و بجاکارت درسته فرزند خلف استاد

@Ahmad89516 تیر 1404
در پاسخ به
این آهنگ ای ایران ایران اثر استاد محمد نوری استکار حاج محمود عالی بود

@user17111388166016 تیر 1404
در پاسخ به
فرزند خلف دهد مرادت / گرماخلف است دهد به بادت/آفرین بر امید عزیز فرزند خلف استاد محمدرضا لطفی عزیز

@YounesZ16 تیر 1404
در پاسخ به
کسی که ریشه داشته باشه، روح پدرش رو شاد می‌کنه.

@user17421253586916 تیر 1404
در پاسخ به
بعضی از بی ریشه ها و حرامی های داخلی چه فکری میکنند مثلا با امدن ترامپ یا نتانیاهو به قدرت. اخه بی وطن ها اونها بیان قدرت اول اونهایی که به وطنشون خیانت کردن رو از بین میبرن.#موشهای داخلی

@user17421253586916 تیر 1404
در پاسخ به
اهنگساز اون قطعه ی معروف ای ایران ایران محمد نوری استاد سریر هستند. استاد لطفی ایران ای سرای امید رو ساختند.

@user17078468566416 تیر 1404
در پاسخ به
ایران ای سرای امید؛ بر بامت سپیده دمیدبنگر کزین رهِ پر خون؛ خورشیدی خجسته رسید

@Terekh16 تیر 1404
در پاسخ به
درود ، درود , با ایران پاینده باشی اقای امید لطفی . خدا رحمت کند زنده یاد محمدرضا لطفی را . هنرمند مردمی برای همه ی مردم می خواند . وقتی اول محرم اقای کریمی اولین بار ای ایران را خواند ، اولین کار من دعا برای مرحوم لطفی بود . مردم مطمئنا قدر دان پدر شما هستند با هر سلیقه‌ای .

تصویر نمایه‌ی ‌حدیث ع‌
@Hadis1216 تیر 1404
در پاسخ به
احسنت با اصالت

@user17431482455116 تیر 1404
در پاسخ به
رحمت بر محمد رضا لطفی

در پاسخ به
درود

تصویر نمایه‌ی ‌سیامک یداللهی 🇮🇷‌
@Siamak16 تیر 1404
در پاسخ به
دم امید گرم...

در پاسخ به
درود بر ایرانیان وطن دوست و با شرفمرگ بر منافقین و وطن فروشانمنتظر دیسلایک وطن فروشان هستم.

تصویر نمایه‌ی ‌کورش عروج‌
@Koorosh_Orooj16 تیر 1404
در پاسخ به
ما شاء اللهحفظه الله تعالیخداوند قادر نگهدار آقای امید لطفی بزرگوار باشداللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْیا امیرالمومنین صلوات الله علیک، مدد

تصویر نمایه‌ی ‌یحیی‌
@Ariha16 تیر 1404
در پاسخ به
این قطعه، تاریخی عجیب دارد. قهر و آشتی و زندان و ...بماند!ابتهاج و لطفی و شجریان سالها قبل از حق خود گذشتند و کپی رایت این قطعه را به مردم ایران تقدیم کردند.

@Hossin16 تیر 1404
در پاسخ به
خدا پدرت و رحمت کنه و به توسلامتی بده

تصویر نمایه‌ی ‌سید صابرالدین حسین پناهی قروچای‌
@user17097150056322 تیر 1404
در پاسخ به
بلی احسن به شما ( خوب کاری کردند ). جواب دندان شکن به این میگن .