احراز هویت کاربران فارس
پیشنهادها

ضرورت احراز هویت کاربران خبرگزاری فارس

به دلیل فعالیت برخی اکانت های هتاک، عضویت و فعالیت کاربران در خبرگزاری فارس مشروط به احراز هویت و ثبت مدارک هویتی باشد تا افراد خود را مسئول رفتار خود بدانند و پیگیری قانونی ممکن باشد .

خبرگزاری فارس

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
11:10 - 1 اردیبهشت 1405




10 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی پدرام‌
@mehdipedram1 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
چه دغدغه‌های بزرگی داری برادر

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی اسماعیلی‌
@mehdiesmaeili1 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌مهدی اسماعیلی‌
مهدی اسماعیلی

@mehdiesmaeili  •  29 اسفند 1404

مطالبه

فارس تعاملی امکان ویرایش نامحدود پست ها را فراهم کند

فارس تعاملی امکان ویرایش نامحدود پست ها را به مانند دیگر شبکه های اجتماعی برای کاربران فراهم آورد، نه امکان ویرایش پست برای چند دقیقه محدود برای کاربران

فارس تعاملی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user17091006310253329751 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
از مطالبه ی شما حمایت شد اطفا حمایت بفرماییدhttps://farsnews.ir/user1709100631025332975/1776010986692157002
9**9812

@user1709100631025332975  •  23 فروردین 1405

مطالبه

درخواست تعویق آزمون دکتری تخصصی داروسازی ۱۴۰۵

سلام و احترام ما جمعی از متقاضیان آزمون دکتری تخصصی داروسازی سال ۱۴۰۵ بدین‌وسیله درخواست خود را برای تعویق تاریخ برگزاری آزمون اعلام می‌کنیم. ۱. سال گذشته آزمون در آبان‌ماه برگزار شد و این موضوع سبب شد بسیاری از داوطلبان با این تصور که الگوی زمانی مشابه تکرار خواهد شد، برنامه‌ریزی مطالعاتی خود را بر اساس برگزاری آزمون در نیمه دوم سال انجام دهند. ۲.طی ۴۰ روز اخیر، کشور در شرایط ویژه و بحرانی ناشی از فضای جنگی قرار داشته است. این شرایط، بنا به ماهیت خود، تمرکز، آرامش روانی و امکان مطالعه منظم را برای بسیاری از داوطلبان به شدت مختل کرده است. بخش زیادی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته داروسازی نیز در این مدت درگیر مسئولیت‌های حرفه‌ای، امدادی، یا فعالیت‌های مرتبط با حوزه سلامت بوده‌اند که به‌طور مستقیم زمان آمادگی آنان را تحت تأثیر قرار داده است. ۳. با توجه به اهمیت و سنگینی آزمون تخصص داروسازی و اینکه نتیجه آن مسیر شغلی و علمی آینده داوطلبان را رقم می‌زند، برگزاری آزمون در شرایط فعلی موجب نابرابری فرصت‌ها و کاهش کیفیت آمادگی علمی خواهد شد. بر این اساس، ما داوطلبان این آزمون، از مسئولان محترم وزارت بهداشت، معاونت آموزشی و مرکز سنجش درخواست داریم که با در نظر گرفتن شرایط واقعی داوطلبان و وضعیت اخیر کشور، زمان برگزاری آزمون دکتری تخصصی داروسازی ۱۴۰۵ را به تعویق بیندازند تا امکان برنامه‌ریزی عادلانه و آمادگی علمی کافی برای همگان فراهم شود.

وزارت بهداشت

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
@user174828193401 اردیبهشت 1405
تصویر نمایه‌ی ‌هادی‌
هادی

@user1709101744647042396  •  13 اسفند 1404

درخواست تجهیز و آموزش برای داوطلبان مردمی برای جنگ زمینی با دشمن صهیونیستی _ آمریکایی

پیشنهادها

تجهیز و آموزش نیروهای داوطلب مردمی برای جنگ با دشمن صهیونیستی_آمریکایی

بسم‌ رب شهدا و صدیقین از نیروهای مسلح و مقتدر جمهوری اسلامی ایران و مسئولین امر تقاضا داریم تا در راستای قصاص خون رهبر عزیزمان و حفاظت و حراست از تمامیت عرضی کشور زمینه آموزش و تجهیز نیروهای داوطلب مردمی را برای دفاع از کیان ایران اسلامی فراهم آورند به توانایی و قدرت ایمان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران واقف هستیم ،اما از شما تقاضا داریم تا ما را هم در دفاع از کشور عزیزمان شریک کنید و اجازه دهید تا در مسیر قصاص خون رهبر شهیدمان و کودکان بیگناه کشورم که پرپر شدند یاریگر شما غیور مردان ایران باشیم وسلام علیکم و رحمت الله و برکات ان شاءالله خداوند شما سربازان رشید ایران اسلامی را در پناه خود حفظ کند

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌هافبک دفاعی سابق استقلال‌
@Formerly_supreme_midfielder1 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
اینکه کار امنیتی‌ترین خبرگزاری ایران هم به اینجا کشیده جالبه

تصویر نمایه‌ی ‌مطالبه گر - از این صفحه دیدن فرمایید‌
@user17091003733437664272 اردیبهشت 1405
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
Lync7

@Lync7  •  27 فروردین 1405

ضرورت تبدیل صهیونیسم‌شناسی به اولویت علمی کشور

مطالبه

جای خالی صهیونیسم‌شناسی در دانشگاه‌ها

صهیونیسم چیست؟ در کشور ما آنطور که باید،‌ به بزرگترین دشمن خونی‌مان صهیونیسم نپرداخته‌ایم. به نظر می‌رسد آگاهی عمومی و سازمانی درباره موضوع صهیونیسم به اندازه‌ای که لازم است گسترده و دقیق نیست. بهتر است در مقابل دشمن بیدار بود و آن را لحظه به لحظه در لایه های مختلف رصد کرد. لازم است پژوهش های گسترده ای درمورد صهیونیسم و صهیونیست ها انجام دهیم. اقدامات ضروری: - راه اندازی پژوهشگاه هایی جهت شناخت بزرگترین دشمن‌مان. - به اساتید و پژوهشگرانی نیاز داریم که در مورد صهیونیسم و صهیونیستها پژوهش و تحقیقات انجام دهند و آنها را در اختیار اقشار مختلف جامعه علی‌الخصوص دانشجویان قرار دهند و در دانشگاه ها بطور کاملا موثر، جدی و هدفمند تدریس شوند. - پژوهش ها باید در قالب برنامه های مستند و سخنرانی در آمده و در تلویزیون به نمایش گذاشته شوند تا مردم بدانند از نظر معنوی چگونه با صهیونیسم مقابله کنند و سردمداران و پیاده نظام های آنها را بشناسند. تمام سردمداران، پیاده نظام ها و افراد کلیدی و اصلی آنها شناسایی و تحت نظر گرفته شوند، نه تنها نتانیاهو: - برای گروگان‌گیری یا حذفشان. - تا جلوی عملیات هایشان را بگیریم و علیه‌شان عملیات اجرا کنیم. - جاسوس هایشان را شناسایی کنیم تا قربانی آنها نشویم. - تا بفهمیم چه کسی را چطور و کجا بزنیم یا گروگان بگیریم. امیرالمومنین امام علی (ع): مرد جنگجو هميشه بيدار و هوشيار است، و هر كه از دشمن آسوده بخوابد دشمن نسبت به او نخواهد خفت.

مركز گسترش سينماي مستند و تجربی، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پروررش، موسسه های پژوهشی، مسئولین محترم دولتی، رئیس جمهور، وزرت اطلاعات، وزارت اطلاعات و حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، صدا و سیمای جمهورری اسلامی ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، مجلس شورای اسلامی ایران

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

@user17091000292845925953 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
از مطالبه شما حمایت شد از مطالبه ما حمایت کنید 👇https://farsnews.ir/user1709100029284592595/1776153407164748364
h
hamid

@user1709100029284592595  •  25 فروردین 1405

مطالبه

ساخت جاده کمربندی تویسرکان توسط خبرگزاری فارس پیگیری جدی شود

در چندین مطالبه در خبرگزاری فارس قسمت فارس من مردم تویسرکان و استان همدان خواهان ساخت هرچه سریعتر جاده کمربندی تویسرکان و همچنین پل این جاده بر روی رودخانه فصلی فاران شدند . جا دارد مسئولان تویسرکان و استان همدان به این مطالبه عمومی مردم تویسرکان و استان همدان توجه ویژه ای داشته باشند. و همچنین خبرگزاری فارس در استان همدان و شهرستان تویسرکان با یک نگاه ویژه به پیگیری ساخت جاده کمربندی تویسرکان بپردازد . خبرگزاری فارس می تواند با تهیه گزارش از میزان پیشرفت پروژه ساخت جاده کمربندی تویسرکان و همچنین موانع و مشکلات سر راه ساخت جاده کمربندی تویسرکان مردم را از کم و کیف کار مطلع سازد و همچنین خبرگزاری فارس با پیگیری مجدانه از مسئولان استانی بخصوص استاندار محترم همدان و برنامه و بودجه استان جهت رفع مشکلات اجرایی و مالی پروژه ساخت کمربندی تویسرکان موجب شتاب بخشی ساخت کمربندی تویسرکان شود.

خبرگزاری فارس، استانداری همدان، خبرگزاری فارس استان همدان، شهرداری تویسرکان، همدان، تویسرکان، جناب دکتر مفتح نماینده تویسرکان در مجلس شورای اسلامی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@Yek_kaarbar4 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
عزیز دل همه ما با شماره تلفنمون ثبت نام کردیم داخل فارس و دیتابیس شماره ها هم داخل ایرانه همه ما همون لحظه اول احزار هویت شده ایم.

@Marker7 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
عقل که نباشد جان در عذاب است. آخه کودن هرکی کامنت میزاره شماره تلفن و آیپی و همه چیش ثبتِ

تصویر نمایه‌ی ‌مقداد حسین‌
@MeghdadHossein8 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
سلام لطفاً از این پویش نیز حمایت بفرماییدhttps://farsnews.ir/MeghdadHossein/1777203800282109922
تصویر نمایه‌ی ‌مقداد حسین‌
مقداد حسین

@MeghdadHossein  •  6 اردیبهشت 1405

پیشنهادها

جایگزینی توییت زدن مسئولان در ایکس با اپلیکیشن آپ اسکرولد | Upscrolled

این برنامه در ایران فیلتر نمی باشد به تازگی پیام رسان ایکس (توئیتر) اقدام به حذف تیک آبی مسولین ایرانی کرده است، با توجه به دشمنی دیرینه مقامات آمریکایی و برخی سران اروپایی هم چنین سوء استفاده این مقامات از ابزارهای هوش مصنوعی و پیام رسان ها علیه امنیت ملی ایران، به جهت جلوگیری از هرگونه اقدام مخرب در مواقع حساس از مسئولین محترم تقاضا داریم این پیام رسان‌ها را به طور رسمی ترک کرده و از این پس از از برنامه جهانی Upscrolled جهت انتقال پیام‌ها استفاده کنند. تا الان سردار قاآنی و سردار مجید موسوی نیز در این برنامه حساب کاربری ایجاد کردن .

کشور، مردم و مسئولان مربوطه ونمایندگان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه