ضریب امنیت در کردستان از میانگین کشوری بالاتر است

جانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس گفت: امنیت کردستان توسط مردم همین استان تأمین می‌شود و در حتل حاضر ضریب امنیت در کردستان از میانگین کشوری بالاتر است.
سردار حسن عسکری با حضور در خبرگزاری فارس کردستان و در گفت‌وگو با خبرنگاران فارس، با اشاره به ناکامی آمریکا در تحقق اهداف خود علیه جمهوری اسلامی اظهار کرد: دشمنان تصور می‌کردند ظرف چند روز می‌توانند به اهداف خود دست یابند، اما در برابر عظمت ملت ایران ناتوان ماندند. وی با اشاره به حضور مردم در نقاط مختلف کشور گفت حتی دورافتاده‌ترین روستاها نیز در برابر تهدیدات خارجی ایستادگی کردند و این موضوع نشان داد که تمامی ملت ایران در دفاع از کشور متحد هستند.جانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس حضور گسترده مردم در صحنه را عامل اصلی ناکامی دشمن دانست و افزود: هنگامی که مردم با ایمان و وحدت در میدان حاضر می‌شوند، نصرت الهی نیز شامل حال آنان خواهد شد. وی با استناد به آموزه‌های قرآنی تأکید کرد: ایستادگی ملت ایران ریشه در باورهای دینی و اعتقادی آنان دارد و همین مسئله قدرت بازدارندگی کشور را افزایش داده است.
کردها همواره در کنار ایران بوده‌اندعسکری با اشاره به نقش قوم کرد در دفاع از انقلاب اسلامی گفت: کردها از اصیل‌ترین اقوام ایرانی هستند و در هر نقطه‌ای از جهان خود را متعلق به ایران می‌دانند. وی یادآور شد که مردم کردستان در طول چهار دهه گذشته با تقدیم صدها شهید و حضور فعال در دفاع از مرزهای کشور، وفاداری خود را به انقلاب اسلامی اثبات کرده‌اند.وی با اشاره به روابط ایران و کردهای عراق اظهار کرد: مردم اقلیم کردستان عراق هرگز حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران در دوران حملات شیمیایی رژیم بعث و حوادث موسوم به انفال را فراموش نکرده‌اند. به گفته عسکری، بسیاری از آوارگان کرد در آن دوران با استقبال ایران مواجه شدند و همین مسئله پیوندهای عمیقی میان مردم دو سوی مرز ایجاد کرده است.اقتدار امنیتی جمهوری اسلامی در فراتر از مرزهاجانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران تهدیدات امنیتی را پیش از ورود به مرزهای کشور رصد و مدیریت می‌کند. وی افزود: نیروهای مسلح ایران با اشراف اطلاعاتی بالا، هرگونه تهدید را در مبدأ مورد هدف قرار می‌دهند و اجازه شکل‌گیری ناامنی در داخل کشور را نمی‌دهند.عسکری با بیان اینکه امنیت استان کردستان توسط مردم همین استان تأمین می‌شود، گفت: بخش عمده نیروهای مسئول امنیت و مرزبانی در کردستان را خود مردم این منطقه تشکیل می‌دهند.وی افزود: ضریب امنیت در استان کردستان از میانگین کشوری بالاتر است و با همراهی مردم، این روند با قدرت ادامه خواهد یافت.
شکست کودتای آمریکایی ـ صهیونیستی با هوشیاری مردمجانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با اشاره به تلاش‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ایجاد آشوب در کشور گفت: دشمنان در محاسبات خود تصور می‌کردند همزمان با آغاز جنگ، عوامل داخلی آنان نیز وارد میدان شده و شرایط را برای براندازی فراهم می‌کنند، اما نتیجه کاملاً معکوس شد.وی افزود: ملت ایران با انسجام و همبستگی بیشتر در صحنه حاضر شد و هیچ‌یک از سناریوهای طراحی‌شده به نتیجه نرسید.سردار عسکری در بخش پایانی سخنان خود تأکید کرد که حضور گسترده مردم در صحنه، تمامی محاسبات دشمنان را برهم زده است. وی با اشاره به مشارکت اقشار مختلف جامعه در حمایت از کشور، تصریح کردند: جمهوری اسلامی ایران با پشتوانه مردمی، اقتدار دفاعی و انسجام ملی، امروز به عنوان یک قدرت نوظهور منطقه‌ای و جهانی شناخته می‌شود و دشمنان ناچار به اذعان به این واقعیت هستند.
08:34 - 9 خرداد 1405
نظامی و امنیتی
حماسه و مقاومت
کردستان

2 بازنشر
7373 بازدید